SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sendikadan Kartal Belediyesi’nde Grev Kararı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi’nde örgütlü DİSK Genel İş Sendikası ile, işveren temsilcisi Sodemsen arasında arasında yürütülen Toplu Sözleşme görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanması üzerine, Grev kararı alındı. Grev kararı, 30.10.2024 günü Belediye binasına asılacak.

Sendikadan konuyla ilgili  yapılan açıklamada “İşveren Temsilcisi Sodemsen ve Sendikamız Arasında Yürütmekte Olduğumuz 2024-2026 Toplu İş Sözleşmesinde Teklif Etmiş Olduğumuz Rakama Yanaşmamış Olup Halende Yeni Bir Teklif Vermemekte Israr Etmektedirler.

#image_title

Bu sebeple Bu Zamana Kadar Diyalog Yoluyla Çözüme Ulaştırmaya Çalıştığımız Sürecin Grev Aşamasına Gelmiş Bulunmaktayız. 14.10.2024 Pazartesi Günü Saat: 13:00’de Tüm İşçi Arkadaşlarımızın Katılımı İle Grev Asma ve Uygulama kararlarını hep birlikte asacağız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle greve çıkma tarihimiz ise 30.10.2024 olarak belirlenmiştir. Tüm işçi arkadaşlarımızı pazartesi günü merkez bina önünde “Yaşanabilir Bir Ücret Talebini İletmek Üzere” haklarını savunmaya çağırıyoruz”

İlgili Haberler