MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Belediye, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel Kartallı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel Kartallı Muhtarlarla Bir Araya Geldi



İstanbul Valisi Davut Gül, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Vali Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen, Muhtarlar Toplantısı’nda Kartallı muhtarlarla bir araya geldi.

#image_title

Vali Davut Gül’den Başkan Gökhan Yüksel’e başarı dileği

Ziyarette, İstanbul Valisi Davut Gül’e Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı ile İstanbul ve Kartal ilçe protokolü eşlik etti. Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten dolayı yaşadığını memnuniyeti ifade ederek, Kartal Belediyesi’nin Kartal’ın geleceği adına devletin tüm kurumlarıyla her zaman iş birliği içinde olmaktan mutluluk duyacağını kaydetti.

Vali Davut Gül ise, misafirperverliği için Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek, Kartal’ın zengin tarihi ve kültürü ile İstanbul’un güzide ilçelerinden biri olduğunu kaydetti ve görüşmenin sonunda Başkan Gökhan Yüksel’e çalışmalarında başarılar diledi.

#image_title

Ziyaretin ardından, Vali Davut Gül ve Başkan Gökhan Yüksel, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen, Muhtarlar Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Kartal’ın muhtarları, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini Vali Gül ve protokole aktardı.

 

Galeri
📆 15 Ekim 2024 Salı 23:43   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR