MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » 15 Temmuz’un kritik ismi Zekai Aksakallı Paşa OYAK’ın başına mı getirildi!

15 Temmuz’un kritik ismi Zekai Aksakallı Paşa OYAK’ın başına mı getirildi!



15 Temmuz’un kritik ismi emekli Korgeneral Zekai Aksakallı Paşa’nın TSK mensuplarının yardımlaşma ve emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu’na (OYAK) Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandığı iddia edildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ömer Halisdemir’e, darbecilerden olduğu ve ÖKK Karargâhı’nı teslim almak üzere Silopi’den Ankara’ya geldiği öne sürülen tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürme emrini veren isim olan Özel Kuvvetler Komutanı (ÖKK) olan Zekai Aksakallı’nın TSK mensuplarının yardımlaşma ve emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu’na (OYAK) Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandığı iddia edildi.

📆 30 Haziran 2025 Pazartesi 23:52   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR