Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı’nın 39. Olağan Genel Kurulu 14 Eylül 2025 günü gerçekleşti. Kongrede mevcut Başkan Mert Polat, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden göreve seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgütü’nün 39. Olağan Kongresi, Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde devam yapıldı.
Divan Başkanlığını Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat gerçekleştirdi.
Konuşmaların ve liste açıklamalarının tamamlanmasının ardından delegeler oy kullanma işlemine geçti. Kongrede Mert Polat, tek aday olarak seçime katıldığı seçimde yeniden ilçe başkanı seçildi.
İlçe Başkanı Mert Polat yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu, “Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgütü olarak 39. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Biz biliyoruz ki gücümüz, emeğimizden ve örgütlü birliğimizden doğar.
Kartal’ı aydınlık yarınlara taşıyacak olan biziz; halkın sesi, halkın gücü, milletin örgütlü iradesiyiz.
Hiçbir baskı, hiçbir engel bu yürüyüşümüzü durduramayacak!
Bu büyük mücadeleyi omuz omuza yükselten tüm yol arkadaşlarımıza ve örgütümüze sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.