İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan spikerler Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet, İl Jandarma Komutanlığı’ndaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan iki tanınmış spiker, Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Soruşturma süreci jandarma ekiplerinin koordinasyonunda devam ediyor.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Cebeci ve Acet, jandarma ekipleri tarafından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrollerin ardından iki isim, ifadelerinin alınması için İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na sevk edildi.
İl Jandarma Komutanlığı’nda ifade veren Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet, savcılık talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Soruşturmanın diğer şüpheliler üzerinde devam ettiği ve dosyada yeni değerlendirmelerin yapılacağı öğrenildi.
Kaynak: Haber Merkezi