Inter’de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, sakatlığı tam olarak düzelmemesine rağmen İtalya Süper Kupası’nda Bologna ile oynanacak karşılaşma için Suudi Arabistan kafilesine dahil edildi. Çalhanoğlu’nun dönüş hazırlıkları İtalyan basınında geniş yer buldu.
Milli futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle son lig mücadelesi olan Genoa karşılaşmasını kaçırmıştı.
Doktor raporlarına göre Çalhanoğlu’nun tam olarak iyileşmediği, ancak teknik ekibin oyuncuyu takımla birlikte Suudi Arabistan’a götürme kararı aldığı öğrenildi.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Inter yarı finalde cuma günü Bologna ile karşı karşıya gelecek ve müsabaka Suudi Arabistan’da oynanacak. Çalhanoğlu’nun maçta süre alıp almayacağı ise sahadaki son duruma göre netleşecek.
Bu sezon Inter formasıyla 18 resmi maçta görev alan Hakan Çalhanoğlu, 7 gol ve 3 asistlik katkısıyla takımın en dikkat çeken isimlerinden biri konumunda.
Kaynak: Haber Merkezi