MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Magazin » Uykusunda hayata veda etti: Leyla Mizrahi’nin cenazesinde duygusal anlar

Uykusunda hayata veda etti: Leyla Mizrahi’nin cenazesinde duygusal anlar



Genç yaşta hayatını kaybeden Leyla Mizrahi’nin vefatı, ailesi ve yakın çevresini yasa boğdu. Mizrahi için İstanbul Levent’te düzenlenen cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, sevenleri gözyaşlarıyla veda etti.
Leyla Mizrahi için Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene aile yakınlarının yanı sıra iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Galatasaray Kulübü’nün eski yöneticilerinden Cemal Özgörkey’in yeğeni olan Mizrahi’nin ani ölümü, törende derin üzüntüye neden oldu.

ANNE FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Beş ay önce anne olduğu öğrenilen Mizrahi’nin tabutu başında yakınları birbirine sarılarak gözyaşı döktü. Özellikle annesinin feryatları, cenazeye katılanları derinden etkiledi. Cenaze namazının ardından Leyla Mizrahi, Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SABA TÜMER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cenazeye katılan isimler arasında yer alan sunucu ve gazeteci Saba Tümer’in oldukça üzgün olduğu görüldü. Tören boyunca gözyaşlarına hâkim olamayan Tümer, cenazenin ardından sosyal medya hesabından Mizrahi’ye ait bir fotoğraf paylaştı.

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Tümer, paylaşımında tek bir kelimeye yer verdi: “Leyloşum.” Kısa ama anlam yüklü not, takipçilerinden çok sayıda taziye ve destek mesajı aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

📆 23 Aralık 2025 Salı 13:00   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR