MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Spor » Kadıköy’de gece yarısı saldırısı: Fenerbahçe tribün lideri yaralandı

Kadıköy’de gece yarısı saldırısı: Fenerbahçe tribün lideri yaralandı



Fenerbahçe tribün liderlerinden İbrahim Gümüştekin, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde silahlı saldırıya uğradı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gümüştekin’in sağlık durumuna ilişkin takip sürerken, saldırının nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Silahlı saldırı sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Gümüştekin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Gümüştekin’in hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

EMNİYET GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, saldırının faillerinin tespiti ve olayın arka planının aydınlatılması için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları ve delillerin titizlikle incelendiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE HEDEF ALINMIŞTI

İbrahim Gümüştekin, 11 Ocak’ta Üsküdar Kuzguncuk’ta bir otoparka düzenlenen uzun namlulu silahlı saldırının da hedefi olmuştu. Söz konusu saldırıda, otoparkta bulunan 24 yaşındaki Şükrü Can Köseoğlu hayatını kaybetmiş, olay kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

📆 30 Aralık 2025 Salı 11:17   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR