Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak Süper Kupa yarı final maçının ertelenmesi yönündeki başvuruyu reddetti. İki kulübün talebine rağmen karşılaşmanın planlandığı tarihte oynanacağı açıklandı.
Maç sabahı Gaziantep’ten paylaşılan görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Şehrin büyük bölümünün karla kaplandığı, hava sıcaklığının ise 5 ile eksi 2 derece arasında seyrettiği görüldü. Bu kareler, karşılaşma öncesi tartışmaları yeniden gündemin üst sıralarına taşıdı.
Ortaya çıkan hava şartları, her iki takımın taraftarları arasında büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, olumsuz hava koşullarına rağmen maçın ertelenmemesine sert eleştiriler yöneltildi. Taraftarlar, daha önce yapılan erteleme talebinin reddedilmesini hatırlatarak eleştirilerini TFF’ye çevirdi.
Tüm tartışmalara rağmen Galatasaray ile Trabzonspor’un Süper Kupa yarı finalinde sahaya çıkması bekleniyor. Kar ve soğuk hava koşullarının maçın oynanışını nasıl etkileyeceği ise karşılaşma öncesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.
Kaynak: Haber Merkezi