MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Belediye, Manşet, Spor » 7. AYDOS PATİKA KOŞUSU HEYECANI BAŞLIYOR

7. AYDOS PATİKA KOŞUSU HEYECANI BAŞLIYOR



Kartal Belediyesi; Team Kronos işbirliğiyle düzenleyeceği 7. Aydos Patika Koşusu ile doğa sporları tutkunlarını bu yıl da bir araya getirecek.

Her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden amatör ve profesyonel sporcuların katıldığı Aydos Patika Koşusu’nda bu yıl da doğa sporları tutkunları, orman içi patikalarda inişli çıkışlı parkuru tamamlamak için ter dökecek. İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Ormanı’nda 26 Mart Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan yarış, Aydos Orman Parkuru 2. Kapı’dan başlayacak.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 7 yıldır destek verdiği Aydos Patika Koşusu’nun, doğa sevgisi ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu ifade ederek 7. Aydos Patika Koşusu’na tüm sporcuları davet etti.

📆 22 Mart 2017 Çarşamba 16:17   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR