Adıyaman’ın Besni ilçesinde yaşanan aile içi tartışma, iki kişinin ölümüyle sonuçlandı. Boyacılık yapan A.S., bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi Selvi S. ile araya girmeye çalışan bacanağı Muharrem A’yı silahla vurarak öldürdü. Şüpheli olay yerinden kaçarken polis geniş çaplı arama başlattı.
Aşağısarhan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, A.S. ile eşi Selvi S. arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Sesleri duyan bacanak Muharrem A, çifti sakinleştirmek için eve geldi.
Ancak tartışma daha da şiddetlendi ve A.S., yanında bulunan tabancayla hem eşine hem bacanağına ateş etti.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Selvi S. ile Muharrem A’nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, cenazeler otopsi için morga kaldırıldı.
Olaydan sonra kaçan A.S.’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Mahallede güvenlik önlemleri artırılırken, soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: Haber Merkezi