SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MÜDÜRLER TOPLANTISINDA ALTI ÇİZİLEN KIRMIZI ÇİZGİ: “MASA, KASA, NİSA”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal okul ve kurum müdürleri Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen geniş kapsamlı “Müdürler Toplantısı”nda bir araya geldiler. Eski müdürlerle, göreve yeni atanan müdürleri bir araya getiren ve Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ile Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün onur konukları olarak yer aldıkları toplantı 8 Ocak Perşembe günü Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi’nde gerçekleşti.

 

 

Okul müdürlerini ve onur konuklarını, toplantı öncesi, Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan kahvaltıda ağırlayan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kahvaltı sonrası, ilk olarak müdürlerin kendilerini tanıttığı toplantıya geçti.

 

 

Toplantıda kısa birer konuşma yapan Kartal Kaymakamı ile Kartal Belediye Başkanı, müdürlere görevlerinde başarılar dileyerek, her konuda kendilerine desteğe hazır olduklarını, kapılarının kendilerine her zaman açık olacağını ifade ettiler.

 

 

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz de, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce yaptığı konuşmada, müdürlere işlerinin eğitim liderliği olduğunu, günümüzün eğitim liderliği anlayışının ise; öğrenci merkezli ve veli memnuniyeti esasına dayandığını hatırlatarak, idarecilerin velilerle iletişimde özenli olmalarını, küçük pürüzlerin büyük iletişim kazalarına neden olmamasını istediğini ifade etti ve bunun yolunun, okullarda inşa edilecek güven ortamı olacağına işaret etti.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Müdürlüğünün ilkesel duruşuyla ilgili olarak da, her konuda yanınızdayız, ancak kırmızı çizgimiz var: “Masa, kasa, nisa” dedi.

 

 

Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu Müdürler Toplantısı’nın sonunda, müdürlere, yeni görevlerinde rehberlik etmesi amacıyla “Eğitim Yönetimi ve Denetiminde Örnek Olaylar” adlı kitap hediye edildi.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]