SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

LÖSEV’DEN SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ZEYTİN DALI UZATILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

LÖSEV SAĞLIK BAKANI’NA ŞÖYLE SESLENDİ

 

Bizim tek mücadelemiz Lösemili Çocuklarımız ve Kanser hastalarımız içindir. 1 çocuğumuzu bile lösemiden kaybetsek yüreğimiz sızlıyor, içimiz yanıyor. Tam 20 yıldır Lösemili ailelerle ve KANSER Hastaları ile iç içeyiz. Onların çektiklerini, sıkıntılarını, ıstıraplarını en iyi biz biliriz.
Onların saçının bir teline bile zarar gelmesine müsaade etmeyiz. % 87’si asgari ücretli yoksun ailelerin lösemili ve kanserli çocukları için gerekirse CANIMIZI veririz. Gelin “Sen – ben kadro 100 – 400 yatak yurt dışından doktor getirin, böyle bir hastaneye gerek yok” gibi polemiklerle zaman kaybetmeyeliyim. Zaman bizim için CAN DEMEKTİR.

 


losevden-saglik-bakanligina-cagri-2

 

 

 

LÖSEV FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

 

Biz 400 yataktan vazgeçelim, 250 YATAK SAYISINDA ANLAŞALIM. YALNIZCA ÇOCUK ONKOLOJİ Hastanesi açmayalım. Hem Çocuk hem de YETİŞKİN Hastanesi Olsun. Tüm branşlar, uzmanlıklar için kadro isteyelim. SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN KORKUSU olan 33 ÇOCUK HEMATOLOJİ – ONKOLOJİ DOKTOR Kadrosu İSTEMEYELİM. Hakkımızdan vazgeçelim.

 

Hem normal çocuk hastanesi hem de Lösemi + Onkoloji Hastanesi olarak Hizmet verelim. 33 Çocuk Onkoloji Uzmanı yerine siz bize Yenidoğan – Acil Yoğunbakım / Anestezi Kadın Doğum – Cerrahi Beyin Cerrahisi – Radyoloji – Kalp Cerrahisi – Dahiliyeci vs. toplam 165 Doktor kadrosu verin. Böylece tek branşı alıp Sağlık Bakanlığını zorlamayalım.

cumle-losev

Tüm Bunlara karşın LÖSEV’İN SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN TEK BİR ŞARTI VAR: “LÜTFEN BİZ YURT DIŞINDAN DOKTOR İTHAL ETMEYELİM. BİZ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI YABANCI DOKTORLARA TEDAVİ ETTİRMEYİZ, YAVRULARIMIZI TÜRK DOKTORLARA EMANET EDELİM.”

 

Lösemi ve Kanser Hastalıkları hızla artıyor. Mevcut imkânlar yetersiz. Tedavi ile tam iyileşme oranı ülkemizde çok düşük. Erken tanı ve hemen tedavi süreleri çok gecikiyor. Hijyen, beslenme ve moral faktörleri çok önemli. Bu nedenlerle her sene yaklaşık 150 bin hastamızı kanserden kaybediyoruz.

 

Bizim tek RANTIMIZ bütün çocuklarımızın iyileşmesi, annelerinin yüzünün gülmesidir. Buna engel olanlar büyük vebal ve sorumluluk altına girerler. Tüm çabalarımız ülkemiz ve insanlarımız içindir.

 

Saygılarımızla

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]