SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor 5 yeni isme imza attırdı.

Yayınlanma:
ABONE OL

24-08-2015-kartalspor-antrenman2015-2016 Hasan Doğan Sezonunun hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Kartalspor kadrosunu beş yeni isimle güçlendirirken iç transferde de iki isme imza attırdı.

Dış transferde Ümraniyespor’dan Aytek Öktem, Elazığspor’dan Murat Tosun, Gümüşhanespor’dan Ali Kılıç, Aydınspor’dan Mercan Demirer ve Altay’dan Emrah Kaya’ya imza attıran Kartalspor İç transfer çalışmaları kapsamında ise Savaş Yıldızhan ve Mehmet Sait Ulucan’la anlaşma sağlayarak sözleşmelerini bir yıl daha uzattı.

Hücum bölgesi için transfer edilen 1982 doğumlu Aytek Öktem, Şafakspor’da futbola başlarken sonraki yıllarda önce Fenerbahçe sonra Medipol Başakşehir altyapılarına amatör olarak transfer olmuş. İlk profesyonel sözleşmeye Alibeyköy’e transferiyle imza atan Aytek futbolculuk kariyerinde Gaziosmanpaşa, Alibeyköy, İstanbulspor AŞ. Erzurumspor, Çankırıspor, Mardinspor, Eyüpspor, Yeni Malatyaspor, Büyük Çekmece Tepecikspo ve Ümraniyespor formalarını giymiş Aytek Öktem bu sezon Kartalspor için mücadele edecek.

Hücum hattının bir diğer yeni ismi ise 1984 doğumlu Murat Tosun. Almanya Berlin doğunlu olan Murat Tosun, futbola doğduğu kentin takımlarından SV Tasmania’da başlamış ve daha sonra Tennis Borussia Berlin forması giymiş. 2005-2006 Sezonu başında Karşıyaka’ya transfer olarak ülkemize ayak basan oyuncu sırasıyla Osmanlıspor FK, Trabzonspor AŞ, 1491 Trabzon, Manisaspor ve Elazığspor ile Türkiye liglerinde mücadele etmiş.

Sağ kanat oyuncusu olarak transfer edilen 1986 doğumlu Emrah Kaya ise Salihli Belediyespor altyapısında başladığı futbol yaşamında ilk transferini Fenerbahçe altyapısına geçerek gerçekleştirmiş. Turgutluspor’a transferiyle ilk profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncu bugüne kadar Kayserispor, Giresunspor, Bucaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Altay takımlarında mücadele etmiş.

Orta sahaya yapılan bir diğer transfer ise Mertcan Demirer. 1993 doğumlu olan genç oyuncu her ne kadar Üsküdar İcadiyespor’da futbol’a başlasa da gelişimi Beşiktaş altyapısında gerçekleştirmiş, Profesyonelliğe de Beşiktaş’ta geçen genç orta saha oyuncusu daha sonra TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Aydınspor 1923’da forma giymiş.

Bir diğer transfer ise hem orta sahada hemde savunmada görev yapabilen Ali Kılıç. Kartalsppor altyapısından yetişen ve her kategoride mücadele eden Ali Kılıç Kartalspor’da profesyonelliğe adım atarken daha sonra Kartal Belediyespor ve Akçaabatsebatspor’da kiralık olarak forma giydi. Daha sonra Gümüşhane’ye transfer olan Ali dört yıl bu takıma hizmet ettikten sonra tekrardan kendisini futbola kazandıran takıma dönüş yaptı.

İlgili Haberler

Genel
10 Mayıs 2024
İstanbullular saat 18.00’e DİKKAT! Saatli uyarı geldi, AKOM son dakika açıkladı

İstanbul için son dakika uyarısı. AKOM saat verdi, İstanbul’da 48 saat sürecek sağanak yağışlar başlıyor. İstanbullular o saat aralığına dikkat. AKOM’dan İstanbul için son dakika uyarısı geldi. İstanbul’da bir süreliğine Ara veren sağanak yağışlar bugün itibariyle geri dönüyor. AKOM’dan saatli uyarı yapıldı, akşam saatlerine dikkat çekildi. İstanbul’da bu akşam saat 18.00’den itibaren sağanak yağışlar başlayacak […]

Genel
10 Mayıs 2024
Ekmeğe zam! İstanbul’da ekmek fiyatları değişti

İstanbul’da ekmek fiyatları güncellendi. Ekmeğe zam sonrası 200 gram ekmek fiyatı 10 TL’ye yükseldi. İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Milyonlarca İstanbulluyu üzen karar alındı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında İstanbul’da ekmek fiyat tarifesi değişmişti. 210 gram için 8 TL azami fiyat uygulanırken bugün yeni zam haberi verildi. İstanbullular, yüzde 31’lik zam kararına isyan etti. YENİ EKMEK […]

Spor
10 Mayıs 2024
Wilfried Zaha gidiyor! Premier Lig’den 2 talibi var

Galatasaray’da Fildişili Yıldız Zaha, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Zaha, Premier Lig’e dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer ettiği ve büyük ses getirdiği futbolcu Wilfried Zaha, beklenen performansı veremedi. 31 yaşındaki futbolcu istediği kadar forma şansı da bulamazken Galatasaray’dan ayrılmak için harekete geçtiği öğrenildi. Sezon sonunda ayrılmak isteyen […]

Genel
10 Mayıs 2024
HAZIRLIKLI OLUN! Uyarı yapıldı: Bugün çok etkili olacak, özellikle O iller dikkat

Son dakika uyarısı yapıldı. Özellikle o iller dikkat, bugün çok etkili olacak. Mutlaka hazırlıklı olun. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünkü hava durumu tahminlerini açıkladı. Türkiye’nin başındaki belaların biri bitmeden biri geliyor. Bu defa da toz taşınımı uyarısı geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi mutlaka hazırlıklı olsun. Bugün gün boyunca çok etkili olacak toz taşınımı […]