SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MUSİKİ ESERİ SAHİPLERİ GRUBU MESLEK BİRLİĞİ MSG’DEN BİR İLK DAHA!

Yayınlanma:
ABONE OL

MUSİKİ ESERİ SAHİPLERİ GRUBU MESLEK BİRLİĞİ (MSG)
BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

 

Türkiye’de Tüm Eserler ve Eser Sahipleri Tek Bir Uygulamada!

Türkiye’nin en önemli eser sahiplerinin üyesi olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG),  eser sahipleri ve lisanslamalar ile ilgili tüm işlemler için; Türkiye’de ilk müzik meslek birliği uygulaması olan mobil uygulamasını hayata geçirdi.

MSG, uygulamanın ilk örneğini Sezen Aksu, Nazan Öncel, Tarkan, Kenan Doğulu, Yalın, Hande Yener, Göksel, Gülşen, Teoman, Mustafa Sandal, gripin, Can Bonomo, Soner Sarıkabadayı, Edis gibi üyeleri ile denedi.

Eser sahiplerinin eserlerini kaydedebildiği, lisanslama faaliyetlerini takip ederek kazançlarını görebildiği MSG mobil uygulamasına, IOS ve android destekli tüm cihazlardan erişim bulunuyor.

Üyeler, Eserlerini Daha Rahat Takip Edebilecek

Hem MSG üyeleri hem de MSG’ye üye olmayan kullanıcılar, IOS veya android işletim sistemi olan akıllı cep telefonları ve tabletlerinden uygulamayı rahatça kullanabilecek.

MSG ARGE ekibi tarafından geliştirilen uygulama sayesinde, eser sahipleri eserlerini takip ederken dağıtım raporlarına da tek bir tuşla ulaşabiliyor.

Lisanssız Mecraları Tespit Etmek Uygulama Sayesinde Çok Daha Kolay Hale Geliyor

Uygulamanın en ayırt edici özelliklerinden biri olan “İhbar Hattı” ile herhangi bir mecranın lisanslı olup olmadığı tespit ediliyor. Bu özellik dünyada ilk kez ülkemizde kullanılacak.

Mekanda çalan şarkı, video ya da ses olarak uygulama üzerinden kaydedilip, lokasyon bilgisi ile birlikte yine uygulama üzerinden MSG’ye gönderiliyor ve anında gelen cevap ile mekanın lisanslı ya da lisanssız olduğu MSG tarafından kullanıcıya bildiriliyor.

Uygulama, kamuoyu ve tüm üyelere 19 Mart Cumartesi günü gerçekleşen 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda MSG Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Erdem tarafından tanıtıldı ve büyük beğeni ile karşılandı.

İlgili Haberler

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]

Genel
16 Mayıs 2024
Sağanak ve Fırtına Geri Dönüyor! O İller İçin Uyarı Yapıldı

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre birçok bölgede sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Özellikle Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Marmara’nın batısı dikkatli olmalı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, ülkenin birçok bölgesinde sağanak yağış ve fırtına etkili olacak. Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Eskişehir çevreleri ile akşam […]