SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bankacılık ve Reel Sektör

Yayınlanma:
ABONE OL

KADIN DOSTU ŞİRKETLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Capital Dergisi tarafından iş yaşamında kadın istihdamının önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ‘Kadın Dostu Şirketleri’ni ortaya çıkaranKadın Dostu Şirketler Araştırması’nın ödül töreni Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde gerçekleştirildi. Capital ve Ekonoın sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Kadın Dostu Şirketler’ ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.Zirvesi’nde Nutricia’nmist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uludağ Ekonomi ın sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Kadın Dostu Şirketler’ ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu.

 
Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda, Türkiye’nin en çok kadın çalışanına sahip şirketi İş Bankası’nın ödülünü İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Senar Akkuş, Nutricia Genel Müdürü Gamze Çuhardaroğlu’nun elinden aldı.
En fazla kadın yönetici çalıştıran şirketi LC Waikiki’nin ödülünü Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’e verdi.

 
Kadın yönetici sayısı en fazla şirket olan Anadolu Grubu’nun ödülünü Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş’in elinden aldı.

 
Kadın çalışan oranı ve kadın yönetici oranı en yüksek şirket seçilen İpekyol’un iki ödülünü de Capital Dergisi Haber Müdür Yardımcısı Şeyma Öncel Bayiksel İpekyol Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Avcı’ya verdi.

 
Kadın çalışan oranı en yüksek grup ve kadın yönetici sayısı en fazla olan grup olan Sun Grubu’nun ödülünü Sun Grup Genel Müdür Yardımcısı Melis Metinoğlu Capital Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ebru Fırat Tayman’ın elinden aldı.
Kadın çalışan oranını en fazla artıran grup olan Ekol Lojistik’in ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Gonca Karakaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’a verdi.
Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket Limak Yatırım’ın ödülünü ise Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in elinden aldı.
Kadın çalışan sayısı en fazla olan şirket İş Bankası
Kadın çalışan sayısı en fazla olan grup Koç Holding
Kadın yönetici sayısı en fazla olan şirket LC Waikiki
Kadın yönetici sayısı en fazla olan grup Anadolu Grubu
Kadın çalışan oranı en fazla olan şirket İpekyol
Kadın çalışan oranı en fazla olan grup Sun Grubu
Kadın yönetici oranı en yüksek grup Sun Grubu
Kadın yönetici oranı en yüksek şirket İpekyol
Kadın çalışan sayısını en çok artıran şirket Ekol Lojistik
Kadın yönetici sayısını en çok artıran şirket Limak Yatırım

İlgili Haberler

Ekonomi
11 Mayıs 2024
SGK girişi 1992-1997-2003-2010 arası olana ŞAHANE fırsat! 50 Yaş altı Erken Emeklilik İmkanı

50 yaş altı erken emeklilik o kişilere altın tepside geldi. 1992-1997-2003-2010 arası SGK girişliler bu şahane fırsatı kaçırmasın. Sigorta başlangıç tarihine göre 50 yaş altı erken emeklilik fırsatı o kişilere altın tepside sunuluyor. TBMM’ye gelen yeni düzenleme emeklilik şartlarını sil baştan değiştiriyor. Milyonlarca kişi bu düzenleme ile birlikte erken emeklilik fırsatı yakalayacak. Bu şahane fırsat […]

Ekonomi
11 Mayıs 2024
Emekli Tahsis No’ya Yatacak 1 MAAŞ EK İKRAMİYEYİ Duyurdu

Emeklilere Mayıs ayında 1 maaş ikramiye sürprizi var. Tahsis No’ya göre ödeme 17-28 Mayıs arası hesaplarda. SSK ve bağ-kur emeklisi Milyonlarca kişi için mayıs ayı ek ödemelerle geçiyor. Bir yandan emekli maaşı ödeme tarihleri bir yandan da ek ikramiye ödemeleri için araştırmalar sürüyor. Emekliye sürpriz müjdeyi ise bankalar peş peşe duyurdu. 1 maaş ek ikramiye […]

Ekonomi
11 Mayıs 2024
12 ay sıfır faizli taşıt kredisi! Otomobil markaları ÖTV indirimli kampanya başlattı

Otomobil markalarından mayıs kampanyaları başladı. Sıfır faiz ve indirim yarışı var. Yaklaşan yaz aylarıyla birlikte otomobil markaları sıfır faiz ve cazip indirim fırsatlarıyla müşterileri cezbetmek için yarışıyor. SEAT, Honda, CUPRA ve diğer markaların sunduğu avantajlar burada! Mayıs ayında, otomobil markaları yaklaşan yaz aylarına hazırlık amacıyla cazip kampanyalar sunmaya başladı. Bazı markalar sıfır faizli krediler ve […]

Ekonomi
11 Mayıs 2024
SSK ve Bağ-Kur’lu Emekliye Müjde! 2’li Formül ile En Az 14.500 TL Maaş

SSK ve Bağ-Kur emeklisine müjde geldi. En düşük emekli maaşı zammı için 2’li formül bulundu. En az 14.500 TL maaş emekliyi bekliyor. Emekli maaşı zammı Temmuz ayında yapılacak. Yavaş yavaş emekliye verilecek zam oranları belli olmaya başlarken Ayrıca hükümet gelir arttırıcı emekli destek paketi içinde Düğmeye bastı. Emekli maaşlarında 2’li formül gündemde. Özellikle taban aylıklarını […]