SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İNDER, 20 inşaat firmasını buluşturdu

Yayınlanma:
ABONE OL
500 Milyonluk İkili Görüşmeler Tamamlandı.
İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi 20 inşaat firması ile Türkiye’nin önde gelen 23 inşaat malzeme üreticisi, “Yaratıcı İş Görüşmeleri Toplantısı”nda bir kez daha bir araya geldi. Yeni tedarikçilere de pazar yaratılması amacıyla düzenlenen iş görüşmelerinde yaklaşık 500 milyon liralık yeni pazar yaratacağı öngörülüyor.

 

İNDER’in düzenlediği “bire bir” iş görüşmelerinin ikincisi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Mayıs ayında düzenlenen ilk buluşmadan olumlu sonuç alan ve işlem hacimlerini artıran yapı malzemecilerinin artan taleplerini karşılamak için yapılan iş görüşmelerine bu kez 23 yeni tedarikçi davet edildi. Yeni hizmet ve ürünlerin tanıtıldığı iş görüşmelerinin, sektöre yaklaşık 500 milyon liralık katma değer yaratması bekleniyor.

 

Görüşmeler öncesi yapılan açılış konuşmasını yapan İNDER Başkan Vekili Engin Keçeli, inşaat sektöründe sinerji yaratarak büyüme modelinin sürdürülebilir olduğunu vurguladı. Keçeli bu kapsamda sektörden gelen yoğun talep nedeniyle ikili iş görüşmelerinin daha sık aralıklarla yapılacağını bilgisini paylaştı. Yılın ilk dokuz ayındaki konut fiyatlarındaki artış hızının, üretici ve tedarikçi işbirliği ile yavaşlatıldığını ifade eden Keçeli, “tedarikçilerimizin bize sunduğu inşaat üretiminde kullanım maliyetini düşüren yeni ürün ve hizmetlerini olduğu gibi tüketicilere yansıtıyoruz. Böylece projelerimize hem teknolojik gelişmeleri yansıtıyoruz hem de enflasyon ve diğer dış baskılar nedeniyle artmaya başlayan konut fiyatlarını dizginliyoruz” dedi.

 

1967’de kurulan İNDER’i 2000’li yıllarda tekrar canlandıran ve temellerini güçlendirerek yükselmesini sağlayan Onursal Başkan Yaşar Aşçıoğlu ise Nazmi Durbakayım ile İNDER’in altın çağı yaşadığını söyledi. Son yıllarda İNDER’in sektördeki etkinliğini arttırdığının altını çizen Aşçıoğlu “Nazmi Bey başkanlığındaki yeni yönetim Kurulu üyelerinin etkin girişimleri, her konuda kendini göstermeye başladı. İmar planlaması, vergi yükü, kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıları bizzat kamu yönetimine taşıyan İNDER yönetimi, sektördeki sağlıklı büyümede büyük rol oynadı” şeklinde konuştu.

İNDER Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; Ağaoğlu, Artaş, Aşçıoğlu, Beyaz İnşaat, Dekar Yapı, Doğa Şehircilik, Ege Yapı, Fer Yapı, Ferko İnşaat, Gülsa İnşaat, Haldız Grup, Hasanoğlu İnşaat, Metal Yapı Konut, Nef, Nida İnşaat, Nuhoğlu, Ofton, Seba İnşaat, Teknik Yapı, Toya İnşaat’tan oluşan İNDER üyeleri hazır bulundu.

Aksa Jeneratör, Aktif Yaşam, Arçelik, Bayraktan Mühendislik, Bersa Enerji, Betofiber, Dora Botanik, Fıratpen, Genç Mühendislik, Hafele, İzoser, Kale Kilit, Mas Mekanik, Mavili Elektrik, Noya Elektrik, Otis Asansör, Özko Alüminyum, Sarıca Alüminyum, Tago Mimarlık ve Yapı Teknik’ten oluşan tedarikçi firmalar ise İNDER üyesi inşaat firmalarına en son çıkan yenilikçi ürünlerini, hizmetlerini ve çözüm önerilerini sundular.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, sevgili gençler; İLGİLİ HABER Kartal’da “Atıklar Potaya” temalı sıfır atık etkinliğinde ilk atışlar Ünlü Basketbolcu Shane Larkin’den Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 16 Mayıs 1919’da Bandırma […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]