SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Polis ekiplerinin nefes kesen narkotik operasyonu kamerada

Yayınlanma:
ABONE OL

Polis ekiplerinin İstanbul’un çeşitli ilçelerinde düzenlediği nefes kesen narkotik operasyonunda, 1 ton 100 kilogram “Metilamin” maddesi ele geçirildi. Metilamin maddesinin Türkiye’de ilk kez ele geçirildiği öğrenilirken polis ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin elde edeceği toplam 104 Milyon TL’lik suç gelirine engel oldu. Nefes kesen operasyon saniye saniye kameraya yansıdı.

 

İstanbul Emniyet müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine karşı nefes kesen bir operasyon gerçekleştirdi. Geçtiğimiz 4 Mayıs tarihinde Beykoz, Üsküdar, Ataşehir ve Çatalca’da tespit edilen adreslere yapılan operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.

 

Türkiye’de ilk kez 1 ton “Metilamin” maddesi ele geçirildi

 

Beykoz’daki extacy imalathanesine ve Ataşehir’de depo olarak kullanılan bir ofise yapılan baskınlarda, daralı ağırlığı 35 kilogram gelen yaklaşık 200 Bin adet extacy hap, daralı ağırlığı 30 kilogram gelen 150 Bin adet extacy hap imal edilebilecek basıma hazır madde olmak üzere 350 Bin adet extacy hap, daralı ağırlığı 1 ton 100 kilogram gelen extacy hap imalatında kullanılan “Metilamin” maddesi, 1 adet hap baskı makinesi, 1 adet dijital terazi, 1 adet karıştırıcı, 1 adet kurutma fırını ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 24 bin 720 TL para ele geçirildi.

 

5 Milyon adet extacy hap üretimine engel olundu

 

Ele geçirilen Metilamin’in Türkiye’de ilk kez yakalandığı öğrenildi. Yapılan operasyonla, 1 Ton 100 kilogram Metilamin kullanılarak elde edilecek olan 5 Milyon adet extacy hap üretimi ve 100 Milyon TL suç gelirine engel olunduğu açıklandı.

 

104 Milyon TL’lik suç gelirine polis engeli

 

Çatalca’da “Metamfetamin” imalathanesi haline getirilmiş bir çiftliğe düzenlenen operasyonda ise, 9 kilo 500 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu madde ve 14 kilo 848 gram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu imalatında kullanılan çok sayıda aparatlar ve uyuşturucu madde elde edildiği değerlendirilen bin Euro paraya da el konuştu. Polis ekipleri ele geçirdikleri uyuşturucu maddelerle, 4 Milyon TL’lik suç gelirine engel oldu.

 

Polis ekipleri iki ayrı operasyonda, uyuşturucu tacirlerinin elde edeceği toplam 104 Milyon TL’lik suç gelirine engel oldu.

 

Nefes kesen uyuşturucu operasyonu kamerada

 

Polis ekiplerinin nefes kesen uyuşturucu operasyonu kameralara yansıdı. Görüntülerde polis ekipleri uyuşturucu imalathanelerine baskın düzenliyor. Baskın yapılan adreslerde aramalar yapan polis ekipleri kilolarca uyuşturucu madde ele geçiriyor.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]