SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İğnesiz saç ekimiyle saç ekimi korkusuna son!

Yayınlanma:
ABONE OL

Saç dökülmesi, genellikle yaşlanmaya bağlı olarak ortaya çıkar. Ancak bazı durumlarda genetik miras nedeniyle erken yaşlarda da ortaya çıkabilir.

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva saç ekim merkezi uzmanları, saç dökülmesi ve kellik problemi yaşayan ancak iğne korkusu olduğu için saç ekimi yaptırmaktan çekinen kişiler için uygun olan bir saç ekimi tekniğidir.

İğnesiz saç ekimi tekniği kimler için uygundur?

Tıbbi tedaviler ile saç dökülmesi kontrol altına alınsa bile dökülen saçların geri getirilmesi çoğu durumda mümkün olmaz. Dökülen saçların yerine getirilmesi saç ekimi teknikleri ile mümkün olabilir. Saç dökülmesi ve kellik sorunu yaşamasına rağmen iğne ya da kafa derisinde iz kalma korkusu yaşayan herkes iğnesiz saç ekimi tekniğinden faydalanarak çözüm bulabilir.

İğnesiz saç ekimi çok daha zahmetsiz

iğnesiz saç ekimi tekniği ile kellik sorununu çözmek artık çok daha zahmetsiz. Ortalama 8 saat süren bir operasyon ile kafa derisinin saçlı kısımlarından alınan sağlıklı saç kökleri saçsız alanlara transfer edilerek eşit bir dağılım olması sağlanır.

İğnesiz saç ekimi operasyonu ile kafa derisinde iz oluşmaması, saç tasarımının kişiye uygun yapılması, saçın eşit dağılımla doğru bir şekilde ekilmesi doğal görünüm bir görünüm sağlanabilmektedir. İğnesiz saç ekimi tekniği ile saç naklinde hiçbir iz kalmaması, ekilen saçın çıkış yönünün doğal saçın çıkış yönü ile aynı olması, saç yoğunluğunun eşit dağılması, ön saç çizgisinin doğal saç çizgisine uygun bir şekilde yüzü çevrelemesi ve saçın çim adam gibi birden bire alnın üzerinden uzamaması cerrahlar tarafından çok daha fazla tercih edilmesini sağlıyor.

İğnesiz saç ekimi tekniğiyle saç ekiminin özellikleri

İğnesiz saç ekimi tekniği ile yapılan saç ekimi operasyonları kişinin saç ektirme korkusunu yenmesini sağlayacak ve doğal görünüme yardımcı olacak teknik özelliklere sahiptir. Öncellikle iğnesiz saç ekimi operasyonu sırasında herhangi bir şekilde iğne kullanılmadığı ve cerrahi kesi yapılmadığı için yara izi de oluşmaz. İğnesiz saç ekimi tekniğinde saç kökleri özel implanterlar aracılığıyla toplanır ve yine lazer desteği ile kafa derisine ekildiği için iz kalma riski en aza iner. Bu sayede ekilen saç köklerinde öbeklenme olmaz, kelleşen alanda eşit ve simetrik bir şekilde eşit dağılım sağlanabilir. Sağladığı güvenlik ve esneklik sayesinde saç ekim uzmanları tarafından en fazla tercih edilen saç ekim teknikleri arasındadır.

İğnesiz saç ekimi ile korkulara son!

Saç ekimi yaptırmayı düşünen kişilerin en büyük korkusu iğne ve yapay görünüm oluşma riskidir. Saç ekimi yaptırdıklarının belli olmasını isterler. Ayrıca saçın fırça gibi birden bire uzaması ya da eşit dağılmaması da en yaygın kaygılar arasındadır. Bunun sebebi ön saç çizgisi boyunca seçilen saç foliküllerinin birden fazla saç kökü içermesi, bundan dolayı da alnın başlangıç çizgisinden itibaren birden bire fırça gibi yükselmesidir. İğnesiz saç ekimi ile alınan saç köklerinin tek mi yoksa çok sayıda saç teli mi içerdiği belirlenerek buna uygun olarak yerleştirilir. Böylece saçın ön saç çizgisi boyunca duvar gibi birden bire uzaması önlenmiş olur.

İğnesiz saç ekimi tekniği hasta için saç ekim sürecinin daha zahmetsiz ve konforlu hale gelmesini sağlar. İğnesiz saç ekimi tekniği, geleneksel tekniklere kıyasla operasyon hem saç ekimi cerrahları hem de hastalar için çok daha kolay hale gelir.

#GüncelÖztürk #HairNeva #İğnesizSaçEkimi

İlgili Haberler

Sağlık
28 Mart 2024
Türk Kahvesi zayıflatır mı?

Türk kahvesi zayıflamaya yardımcı olur mu? Türk kahvesinin kilo vermekle ilişkisi haberimizde… Türk kahvesi, özellikle sabah rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olarak pek çok kişi tarafından tüketilir. Metabolizma üzerinde uyarıcı etkileri olan kafein içerdiği için, Türk kahvesinin kilo verme süreçlerinde bazı yardımcı etkileri olabilir. Ancak, Türk kahvesinin tek başına anlamlı bir zayıflama etkisi sağladığına dair bilimsel […]

Sağlık
26 Mart 2024
21 gün şeker tüketmeyince ne olur?

Şeker tüketimini kesmek, özellikle eklenmiş şekerlerin fazla tüketildiği diyetlerde, vücut üzerinde çeşitli olumlu etkilere sahip olabilir. 21 gün boyunca şeker tüketmemek, fiziksel sağlık üzerinde önemli ve fark edilir değişiklikler yapabilir. İşte bu değişikliklerden bazıları… Kan Şekeri Düzeylerinde İyileşme Şekerin kesilmesi, kan şekeri seviyelerinin daha stabil olmasına yardımcı olabilir. Bu, ani enerji düşüklüklerinin ve yorgunluk hissinin […]

Sağlık
24 Mart 2024
Ağız bakım rutininize dil temizlemeyi de ekleyin

Dil temizlemenin faydalarını daha önce duymuş muydunuz? İşte detaylar… Her sabah dil temizlemek, ağız ve diş sağlığı için önemli bir adımdır ve birçok fayda sağlar. Bu basit ama etkili alışkanlık, genel sağlığı destekleyen çeşitli yollarla katkıda bulunur: Ağız Kokusunu Azaltır Dil üzerinde biriken bakteriler, ölü hücreler ve yiyecek artıkları kötü nefese neden olabilir. Düzenli dil […]

Sağlık
17 Mart 2024
D vitamini eksikliği belirtileri

D vitamini eksikliği, vücutta çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir ve belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. D vitamini, kemik sağlığı, bağışıklık sistemi fonksiyonu ve hücre büyümesi gibi önemli süreçlerde rol oynar. İşte D vitamini eksikliğinin bazı yaygın belirtileri… KEMİK VE KAS AĞRISI D vitamini, kalsiyumun emiliminde önemli bir role sahiptir ve eksikliği, kemiklerde zayıflama ve ağrıya […]