MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Kaçak nargile tütünü operasyonu

Kaçak nargile tütünü operasyonu



İstanbul polisi tarafından Fatih ve Şişli’de kaçak tütün ticareti yapan iş yeri ve depolara operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri yaklaşık 455 bin TL olan 2 bin 525 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak nargile tütünü satışı yapıldığı belirtilen Fatih ve Şişli’de bulunan depolara operasyon düzenledi. Operasyonda piyasa değeri 455 bin TL olan 2 bin 525 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi hakkında ”kaçakçılık kanununa muhalefet” suçundan işlem yapıldı.

 

Nargile tütünü operasyonu, polis kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, polis ekiplerinin içeriye girmeleri ve ürünleri incelemeleri yer alıyor.

📆 15 Ekim 2018 Pazartesi 11:31   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR