SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İlkesiz ülkü, ülküsüz ülke olmaz…

Yayınlanma:
ABONE OL

İnsanı ahlâkı, bilgisi, çalışkanlığı, ilkesi ve ülküsü şahsiyetli, saygın, onurlu ve değerli kılar. Bu değerli ve şahsiyetli insanlar da şahsiyetli toplumu oluşturur.

Ülkesini, milletini sevip sayan, milli ve kutsal değerlerinin üzerine titreyen ve muasır medeniyete ulaşmayı ülkü edinen şahsiyetli insanlar Türk Milletinin, Türk Devletinin, Türk istiklalinin ve istikbalinin güvencesidir.

Muasır medeniyet seviyesini yakalamış, müreffeh, saygın, huzurlu, özgür ve barış içinde yaşayan bir millet, bir devlet, bir ülke isteniyorsa toplumun her bir ferdi parti, lider gibi bağlılıkları bir kenara iterek vatanına, milletine, ülkesine hizmeti her şeyden üstün tutmayı ilke edinmelidir.

Bilinçli, fedakâr, milliyetçi, vatanseverlerin ülkü ve ülke bağlarını siyasi, dini bahanelerle kendi çıkarlarına alet edenler müreffeh ve özgür Türkiye’nin düşmanı olan vatan hainleridir.

Unutulmamalıdır ki; ilkesiz ülkü olmaz, ülküsüz milliyetçilik, vatanseverlik olmaz, ülkesiz de bunların hiçbiri olmaz.

Bu sebeple ilkesizce davranan, şahsi menfaatleri peşinde koşan ülküsüz, ülkesiz gafillere ve bunların peşinden koşan akılsızlara söylenecek söz yoktur.

Partisini, liderini, öte yandan cemaatini, tarikatını vatanından, milletinden, bayrağından üstün tutanların bizleri, bizlerin de onları anlamamız mümkün değildir.

Son söz; bizim için şeref Türk Milletine, Türk Devletine, Türk Bayrağına, Allah’a sadakattir. Şerefi başka sadakatlerde arayanlarla da işimiz yoktur.

author avatar
Ahmet Berhan Yılmaz

İlgili Haberler

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]

Genel
16 Mayıs 2024
Sağanak ve Fırtına Geri Dönüyor! O İller İçin Uyarı Yapıldı

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre birçok bölgede sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Özellikle Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Marmara’nın batısı dikkatli olmalı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, ülkenin birçok bölgesinde sağanak yağış ve fırtına etkili olacak. Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Eskişehir çevreleri ile akşam […]

Genel
16 Mayıs 2024
A101’de Sürpriz Fırsatlar Haftası! Skechers, Nike, Converse, Birkenstock A101 İndirimi Başladı

A101, 16-23 Mayıs tarihleri arasında birçok sürpriz indirim ve fırsat sunuyor. Toshiba Smart TV’lerden Birkenstock terliklere, Skechers ayakkabılardan bahçe balkon setlerine kadar geniş ürün yelpazesi A101 mağazalarında. A101, 16 – 23 Mayıs 2024 tarihleri arasında müşterilerine sürpriz dolu fırsatlar sunuyor. Bu hafta yayımlanan “Aldın Aldın” kataloğunda, ev eşyalarından elektronik ürünlere, giyimden mobilyaya kadar birçok kategoride […]