SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Binali Yıldırım’dan önemli açıklamalar, “Bu seçim mundar olmuştur”

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım açıklama yaptı.

Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satırbaşları;

“Bildiğiniz gibi 31 Mart seçimleri Türkiye’de ve İstanbul’da gerçekleşti. Seçimlerden hemen sonra iki açıklama yapıldı.”

“Seçim gecesi önce CHP adayı rakam vererek kazandığını ilan etti. 29 bin 500 civarında oy farkıyla kazandığını ifade etti.”

“Biz de aynı gece 11’i 25 geçe eldeki bilgilere göre biz kazandığımızı söyledik.”

“Şaibelerin ve usuülsüzlüklerin gündeme geldiğini gördük. “

“Yargı süreci devam ediyor”

 “Biz hukukun peşindeyiz. Vatandaşlarımızın verdiği oyun sandıkta iç edilmesinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Bunu da kısmen başardık. Başlarda 27 binlerde olan fark bugün 12 bin 200 seviyesine inmiştir” 

“Partiler çeşitli itirazlarda bulundu. 2014 seçimlerinde AK Parti 84 itiraz yapmış. 77’si reddedilmiş 7’si kabul edilmiş. CHP 44 itiraz dilekçesi vermiş 4’ü kabul edilmiş. 2019 seçimlerinde toplam 522 itiraz var” dedi.

 “Tüm oylar yeniden sayılabilmiş olsaydı sonuç böyle olmazdı” 

‘Mansur Yavaş’ı tebrik ediyorum’

“Memleket büyüklüğünde bir kenti yönetecek başkanın şaibeler ve sakatlanmış bir seçimle başkan olması pek hoş bir şey değil. Seçimi kazandık verin mazbatayı, kardeşim seçimi kazandığını sen mi vereceksin? Kararı veren yer Yüksek Seçim Kurulu” 

“Seçimde yapılan usulsüzlükler sadece oy hırsızlıklarıyla değil. Daha pek çok olay var. Mesela Büyükçekmece’deki olay” 

 “Müttefikimiz MHP İlçe Başkanının evine 6 tane seçmen yazılmış haberi yok. Burada iş bir sene öncesinden planlanmış. Sahtekarlığın son kullanma tarihi olmaz” 

“Bu seçim başlı başına mundar olmuş bir seçim. Murdar etin de kavurması olmaz”

İlgili Haberler

Genel
09 Mayıs 2024
500 ve 1000 TL’lik banknot çıkacak mı? TCMB Başkanı açıkladı

500 ve 1000 TL’lik banknot çıkacak mı? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan merak edilen sorunun cevabını verdi. 500 TL ve 1000 TL’lik banknot çıkacak iddiası son dönemlerde sosyal medyada sık sık gündeme geliyordu. Bugün yıl sonu enflasyonu tahminlerini açıklayan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan Bu soruya da yanıt verdi. Peki 500 […]

Genel
09 Mayıs 2024
EMEKLİYE MÜJDE! Maaş Zammı İçin Bu Rakam İlk Kez Telaffuz Edildi

EMEKLİYE MÜJDE! Maaş Zammı İçin Bu Rakam İlk Kez Telaffuz Edildi. Emekli temmuz zammı son dakika. Emekli maaşını alma ile ilgili bu rakam ilk kez telaffuz edildi. Hesaplar sil baştan değişti, emekliye gelecek zam belli oldu. Emekli ve memurlar Temmuz ayı maaş zammını iple çekiyor. Hayat şartları ve geçim sıkıntısı her geçen gün büyümeye devam […]

Genel
09 Mayıs 2024
Dikkat! 4 Gün Sürecek, 81 İl İçin Uyarı Yapıldı

Son dakika! Sıcaklıklar düşüyor, 4 gün sürecek yağış geliyor. 81 il için kritik uyarı yapıldı. Meteoroloji yeni hava durumu tahminleri belli oldu. Sıcaklıklar yurt genelinde düşüyor. Üstelik yağışlar geliyor. Tam 4 gün sürecek yağışlar için 81 ile uyarı yapıldı. Hafta sonu planı yapanlar hemen baksın. Cuma, Cumartesi, Pazar günü yağışlar kuvvetli olacak. Evden çıkacaklar şemsiyesini […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Bu yıl Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6. Kez düzenlenen “Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası”, İSTMARİNA AVM’de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. İlçemiz okullarından seçilen öğrenciler, okul içi turnuvalarda gösterdikleri performanslarıyla yarışmaya katılma hakkı kazandılar. İlkokul kategorisinde Hedef 5, Zıp Zıp, Barikat ve Mangala; Ortaokul kategorisinde Pentago, Mangala, Abalone, 9 Taş; Lise kategorisinde ise […]