SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediye hizmet binasında temassız ateş ölçümü yapılıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da korona virüsü salgınına karşı kriz masası kurarak ilçedeki kamusal ortak alanların neredeyse tamamında dezenfekte çalışmalarını tamamlayan Kartal Belediyesi, önceden belirlenen program dahilinde geri kalan ortak kullanım alanlarında da dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Kartal’da korona virüsü salgınına karşı kriz masası kurarak ilçedeki kamusal ortak alanların neredeyse tamamında dezenfekte çalışmalarını tamamlayan Kartal Belediyesi, önceden belirlenen program dahilinde geri kalan ortak kullanım alanlarında da dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Son olarak berber ve kuaförler, nano gümüş teknolojisi kullanılarak dezenfekte edildi.

Kartal Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı yürüttüğü mücadele kapsamında bugüne kadar; okullar, kreşler, ibadethaneler, ulaşım araçları, kültür merkezleri ve kamu binalarında dezenfekte işlemlerini tamamlarken, çalışmalar vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda aralıksız olarak devam ediyor.

İlçe genelinde bulunan berber ve kuaförlerde yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarında önceden tespit edilen alanlar nano gümüş teknolojisi kullanılarak virüs ve bakterilerden arındırılıyor. Alanında uzman ekipler tarafından yürütülen çalışmalar ile dezenfekte işleminin gerçekleştiği alanlarda 3 ile 6 ay arasında virüslerin ve bakterilerin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor.

Belediye hizmet binasında temassız ateş ölçümü

Kartal Belediyesi, Korona virüsüne karşı aldığı önlemlere bir yenisini daha ekleyerek, Kartal Belediyesi Hizmet Binası’na gelen vatandaşların ateşini temassız ölçme uygulamasını hayata geçirdi. Güvenlik görevlisi personeli tarafından yürütülen önleyici tedbir uygulaması ile yüksek ateşi olan vatandaşların binaya girişine müsaade edilmiyor ve vatandaşlar sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Uygulamada ekipler, ateşi 37.5 derecenin üzerinde olan vatandaşları tedbir amaçlı olarak sağlık kurumlarına yönlendirecek. Yapılan uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Başkan Gökhan Yüksel’den vatandaşa çağrı

Öte yandan yayınladığı mesajla vatandaşın gerekmedikçe evden çıkmaması çağrısında bulunan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm sosyal medya sitelerinden ve Komşu İletişim Merkezi’nden (444 4 578) belediye hizmeti verdiklerini, vatandaşların soru, sorun ve taleplerinin ortak bir havuzda değerlendirilip anında müdahale için analiz edildiğini belirtti.

İlgili Haberler

Genel
10 Mayıs 2024
İstanbullular saat 18.00’e DİKKAT! Saatli uyarı geldi, AKOM son dakika açıkladı

İstanbul için son dakika uyarısı. AKOM saat verdi, İstanbul’da 48 saat sürecek sağanak yağışlar başlıyor. İstanbullular o saat aralığına dikkat. AKOM’dan İstanbul için son dakika uyarısı geldi. İstanbul’da bir süreliğine Ara veren sağanak yağışlar bugün itibariyle geri dönüyor. AKOM’dan saatli uyarı yapıldı, akşam saatlerine dikkat çekildi. İstanbul’da bu akşam saat 18.00’den itibaren sağanak yağışlar başlayacak […]

Genel
10 Mayıs 2024
Ekmeğe zam! İstanbul’da ekmek fiyatları değişti

İstanbul’da ekmek fiyatları güncellendi. Ekmeğe zam sonrası 200 gram ekmek fiyatı 10 TL’ye yükseldi. İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Milyonlarca İstanbulluyu üzen karar alındı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında İstanbul’da ekmek fiyat tarifesi değişmişti. 210 gram için 8 TL azami fiyat uygulanırken bugün yeni zam haberi verildi. İstanbullular, yüzde 31’lik zam kararına isyan etti. YENİ EKMEK […]

Genel
10 Mayıs 2024
HAZIRLIKLI OLUN! Uyarı yapıldı: Bugün çok etkili olacak, özellikle O iller dikkat

Son dakika uyarısı yapıldı. Özellikle o iller dikkat, bugün çok etkili olacak. Mutlaka hazırlıklı olun. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünkü hava durumu tahminlerini açıkladı. Türkiye’nin başındaki belaların biri bitmeden biri geliyor. Bu defa da toz taşınımı uyarısı geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi mutlaka hazırlıklı olsun. Bugün gün boyunca çok etkili olacak toz taşınımı […]

Genel
09 Mayıs 2024
O Ayda Doğan Çocuklar EN ZEKİ Oluyor

1 milyondan fazla çocuğun verilerini inceleyen araştırmacılar, doğdukları aya göre daha zeki olan çocukları tespit etti. Bakın en zeki çocuklar hangi ayda doğuyor… 1 milyondan fazla çocuğun verileri üzerinde inceleme yapan araştırmacılar, en zeki çocukların hangi ayda doğduğunu tespit etti. Çocuklar doğdukları aylara göre farklı başarılar gösteriyor. Peki en zeki çocuklar hangi ayda dünyaya geliyor? […]