Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Hastane inşatlarında hummalı çalışma – Tıkla İzle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı alanında bin yataklı hastanenin plan proje çalışmasının devam ettiğini ve Sancaktepe’deki havaalanının olduğu bölgede de bin yataklı hastane yapılacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan hastanelerin 45 günde bitirileceğini ve vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.
Sancaktepe’de yapılacak hastanenin inşaatı üçüncü gününde de devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde inşaat alanına gelen iş makineleri ve kamyonlar inşaat alanında çalışmalarını sürdürüyor.
Atatürk Havalimanı’ndaki hummalı çalışma böyle görüntülendi
Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı’nda yapılacak olan bin yataklı hastane için çalışmalar devam ediyor. Alandaki hummalı çalışma ise kameralara yansıdı.
Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı’na hastane yapılacağını açıklamasının ardından dün itibariyle bu bölgede hareketlilik başlamıştı. Bugün de iş makineleri sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başladı. Alanda hummalı bir şekilde devam eden çalışmalar ise kameralara yansıdı. Korona virüs ile mücadele kapsamında havalimanı içerisinde belirlenen alana 45 günlük sürede bin yataklı hastane yapılması planlanırken bir hastane de yine aynı sürede Sancaktepe’de inşa edilecek.
İlgili Haberler
Ya Osimhen olmasaydı
Beykoz Belediyesi’nde Köselerin Koltuğuna Özlem Vural Gürzel seçildi
Talat Yavuz, “Cinsiyet eşitliği dersi sapkınlık dersidir!
CHP Kartal İlçe Başkanlığı Emekçi Kadınları Unutmadı
Volkan Şef tebrikler, daha cesur olun lütfen tüm köpekleri toplayın
Sirkeci Garında İstanbul Aile Festivali Başlıyor