SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Pendik’te evde çıkan yangında iki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralı

Yayınlanma:
ABONE OL

Pendik’te bir binanın bodrum katındaki evde çıkan yangında bir çocuk hayatını kaybetti, kardeşi ise ağır yaralandı. Yangının, anne ve babanın evde olmadığı sırada çıktığı öğrenildi.

PENDİKTE BİR BİNANIN BODRUM KATINDAKİ EVDE ÇIKAN YANGINDA BİR ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ KARDEŞİ İSE AĞIR YARALANDI YANGININ ANNE VE BABANIN EVDE OLMADIĞI SIRADA ÇIKTIĞI ÖĞRENİLDİ CEM GÜNEY KILIÇİSTANBUL İHA Pendikte bir binanın bodrum katındaki evde çıkan yangında bir çocuk hayatını kaybetti kardeşi ise ağır yaralandı Yangının anne ve babanın evde olmadığı sırada çıktığı öğrenildi

Pendik’te yangın: İki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı – Tıkla İzle

Olay, Pendik Esenyalı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İçerisinde Mertcan B. (10) ile kardeşi Rabia B.’nin (4) bulunduğu bodrum kattaki evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında annenin pazarda, babanın ise işte olduğu iddia edildi.

Evin odasında çıkan yangını fark eden mahalleli eve girmeye çalıştıysa da kapının kapalı olması nedeniyle eve giremedi. Olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Mahalleli ile itfaiye daha sonra pencerenin korkuluklarını keserek eve girdi. Yangın nedeniyle yaralanan iki kardeş evden çıkarılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Mertcan B.’nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Rabia B.’nin ise Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ndeki yanık ünitesinde tedavisi devam ederken, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri yanan evde inceleme yürüttü.

Yangına tanık olan bir mahalleli, “Evde yangın çıkmış. İki çocuk var biri 10 yaşında. Biri 5 yaşında. Biri engelliydi zaten. Biz dumanları görünce itfaiyeye ambulansa haber verdik. Ama çocukları çıkartırken durumları pek iyi değildi” dedi.

Pendik Kaymakamlığından bir kişinin öldüğü yangına ilişkin açıklama

Pendik Kaymakamlığı, bir çocuğun hayatın kaybettiği, bir çocuğun da yaralandığı ev yangınıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Pendik Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bugün saat 18.40 sıralarında ilçemiz Esenyalı Mahallesi’nde ikamet amaçlı kullanılan evde yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine hemen itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri sevk edilerek, yangına müdahale edilmiştir. Elim yangın sonucunda ikamette bulunan bir çocuğumuz hayatını kaybetmiş ve bir çocuğumuz hastanede tedavi altına alınmıştır. Yangın çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yet verildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]