SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bebeğiniz İçin En Uygun Bebek Arabası Nasıl Seçilir?

Yayınlanma:
ABONE OL
Bebeğiniz İçin En Uygun Bebek Arabası Nasıl Seçilir?

Bebeğiniz ile birlikte keyifli gezintiler yapmak için öncelikle bir bebek arabasına ihtiyacınız olacak. Bebek arabasını doğumdan sonra uzun süre kullanmaya devam edeceksiniz. Özellikle seyahatlerde bu ürünlerin adeta imdadınıza yetişeceğiniz de belirtelim. Dolayısıyla gelişigüzel bir seçim yapmak yerine titiz bir tercih yapmanız, satın aldığınız bebek arabasından memnun kalma olasılığınızı da yükseltir. Bebeğiniz için en uygun olan bebek arabasını nasıl seçeceğiniz konusunda size fikir verecek bazı önerilerimiz olacak.

Yenidoğan Bebekler İçin Uygun Olmalı!

Öncelikle bebeğinizin doğumundan itibaren bebek arabasına ihtiyacınız olacağını belirtelim. Yeni doğan bebekler için ayrı,  birkaç aylık bebekler için ayrı bebek arabası satın almanız son derece gereksiz olacaktır. Bu nedenle seçtiğiniz ürünün yeni doğan bebekler için de kullanıma uygun olmasına özen gösterin. Yeni doğan bebeklere rahatlıkla taşınmasını sağlayan ve onların hassas vücudu için uygun bir ergonomiye sahip bebek arabalarına yönelmeniz en doğru seçimi yapmanızı sağlar. Bu bebek arabalarının tamamen yatık bir pozisyona gelebiliyor olması lazım… Çünkü yeni doğan bebeklerin oturma pozisyonu alması mümkün değildir. Bu dönemde bebekleri yatma pozisyonunda taşımanız gerekiyor.

Bebek Arabasının Ağırlığı Ve Boyutu Önemli!

Dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur da bebek arabalarının ne kadar ağır olduğu ve aynı zamanda boyutudur.  Çok ağır bebek arabalarını taşımanız sizi bir hayli zorlayabilir. Kimi zaman bebeğinizi kucağınıza almanızı ve bebek arabasını ayrıca taşımanız da gerekecek.  Bu durumu da göz önünde bulundurarak olabildiğince hafif materyallerden üretilen bebek arabalarına yönelmeniz çok daha doğru bir tercih yapmanıza olanak tanır. En hafif olanlar baston bebek arabası modelleridir. Bu tasarımlar da çok fazla donanım bulunmadığı için haliyle hafif bir yapıya da sahip oluyorlar. Aynı zaman da katlanabilir bir yapıda olmaları nedeniyle başta toplu ulaşım araçları olmak üzere tüm araçlara kolaylıkla sığdırabilirsiniz. Baston bebek arabaları tek bir hareketle katlanabilir yapıya sahip oluyor. Ayrıca alt bölümünde sepet bulunmayan modeller daha hafif bir yapıya sahiptir. Bu ürünleri detaylı bir şekilde gözden geçirirken aynı zamanda boyutlarına ve ağırlıklarına da göz atmayı unutmayın.

Seyahatler İçin Travel Sistem Bebek Arabaları En Uygun Olanıdır!

Elbette zaman içerisinde bebeğiniz ile seyahatlere de çıkmanız gerekecek. Bu durumda da imdadınıza yetişecek olan tasarımlar travel sistem bebek arabası modelleri olacaktır. Travel sistem bebek arabaları hangi markanın ürününü tercih ettiğinize bağlı olarak farklı özellikler sergileyebilir. Ancak genellikle doğumdan itibaren kullanılabilen ürünlerdir ve 15 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Dolayısıyla bebeğinize doğumundan itibaren uzun süre bu bebek arabalarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bununla birlikte pek çok farklı marka yatış pozisyonu seçenekleri de sunuyor. Farklı pozisyon seçenekleri uzun süreli seyahatlerde bebeğinizin rahat etmesini sağlayacaktır. Konforlu bir ortam sunduğu için travel sistem bebek arabalarında bebeklerin uyuması da mümkün olabiliyor. Genellikle 3 ya da 5 emniyet sistemine sahip olan bu ürünler çok fazla sarsılmıyor. En kaliteli travel sistem bebek arabası modelleri için joker.com.tr adresine şimdi tıklayabilirsiniz.

Kumaşı Yıkanabilir Olmalıdır!

Söz konusu bebek arabası olduğunda temizlik ve hijyen de büyük bir önem taşıyor. Dolayısıyla seçtiğiniz bebek arabasının kumaşının çıkarılabilir ve aynı zamanda yıkanabilir olması da dikkat etmeniz gereken özelliklerden biridir. Böylelikle bebek arabasının temizliğini düzenli aralıklarla yapabilir, bebeğinize her daim temiz bir ortam sunabilirsiniz. Günümüzde pek çok farklı marka çamaşır makinesinde yıkanabilen kumaş kaplı bebek arabası modelleri üretiyor. Bu ürünleri internette detaylı bir şekilde mercek altına alabilirsiniz. Böylelikle hangi modellerin sizin için daha uygun olduğunu tespit etmeniz de sandığınızdan daha kısa bir sürede mümkün olacaktır.

Sepetli Bebek Arabaları Daha Konforludur!

Bebeğinizle birlikte yola çıktığınızda yanınızda kendi çantanız ve aynı zamanda bebek çantası da bulunacak.  Bebeğinizin pek çok farklı malzemesini sürekli olarak yanınızda taşımanız gerektiğini unutmayın. Bu nedenle olabildiğince sepeti olarak dizayn edilen bebek arabalarına yönelmeniz daha doğru olacaktır. Böylelikle eşyalarınızın kolaylıkla taşınmasını sağlamış olacaksınız. Sepetler genellikle bebek arabalarının alt kısmına monte ediliyor. Bu nedenle bebeğiniz ile ilgilenmenizi engellemiyor ve  bebeklerde de herhangi bir rahatsızlık yaratmıyor.

Fiyatları Karşılaştırın!

Yukarıda sıraladığımız tüm bu özelliklere sahip olan bebek arabalarını fiyatları açısından da kıyaslayabilirsiniz. Elbette bebek arabası fiyatları oldukça farklı rakamlara tekabül ediyor. Ürünlerin hangi özelliklere sahip olduğu, üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi ve buna bağlı pek çok farklı unsur fiyatlar üzerinde etkili oluyor ve fiyat araştırması yapanların karşısına çok farklı rakamlar çıkabiliyor. Ancak en uygun fiyatla en kaliteli bebek arabası çeşitleri ne satın almanızı sağlayan internet siteleri de var. Bu platformlar arasında en çok ön plana çıkan ise Joker.com.tr oluyor. Farklı markaların bebek arabası modelleri düşük fiyatlarla satın almanızı sağlayan sitede cazip ödeme kolaylıkları da tanınıyor. Bu sayede ailelerin bütçelerini zorlamadan alışveriş yapmaları mümkün hale geliyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]

Belediye
04 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi Gezegen Kafe Sosyal Tesisi açıldı

Kartal Belediyesi, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçeye değer katmaya, Kartal’ı modern ve yaşanabilir bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisleşme atılımının adımları arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Uranüs Gezegen Kafe’nin açılışı, düzenlenen törenle ve komşu buluşmasıyla gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, ilçedeki 11’inci sosyal tesisin açılışının yapılmasının […]