SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 3 gün 3 gece kutlanacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı kutlamaları kapsamında yine çok konuşulacak bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını atarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda verdiği mücadelenin başlangıcını oluşturan 19 Mayıs, Kartal’da büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Kartallılar 19 Mayıs akşamı Fener Alayı’nda buluşacak

19 Mayıs Perşembe akşamı saat 19:00’da Kartallı Kazım Meydanı’nda başlayacak olan Fener Alayı ile Kartallı vatandaşlar Kartal Meydanı’na hep birlikte yürüyecek. Covid-19 pandemisi nedeniyle iki yıldır 19 Mayıs coşkusunu kısıtlamaların gölgesinde kutlamak zorunda kalan Kartallılar, bu özlemini doyasıya yaşayacak.  

Kutlamalar 3 gün 3 gece sürecek

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği kutlamalar kapsamında Emre Aydın, Sertab Erener ile rap dünyasının sevilen isimleri Batuflex, Velet, Ati242 ve Mert Şenel şarkılarıyla Kartal Meydanı’nda bir dizi konsere imza atacak. Dj Kadir Çetin’in sahne performanslarının da yer alacağı kutlamalar kapsamında Kartallılar 19 Mayıs heyecanını üç gün üç gece yaşayacak.

19 Mayıs Perşembe akşamı saat 21:00’de Emre Aydın sahne alırken, 20 Mayıs Cuma akşamı saat 21:00’de Sertab Erener Kartallılar ile buluşacak. 21 Mayıs Cumartesi gecesi ise rap dünyasının sevilen isimleri Batuflex, Velet, Ati242 ve Mert Şenel Kartallı hayranlarına sevilen şarkılarını seslendirecek.

Başkan Yüksel, Kartallıları 19 Mayıs kutlamalarına davet etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı komşularını yapılacak olan kutlamalara davet ederek, “Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılını kutluyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi kurmak adına girdiği mücadelenin ilk adımı. Atatürk’ün Ey Türk Gençliği diyerek ülkemizi gençlere emanet ettiği gerçeğini bir kez daha hatırlarken, tüm Kartallı komşularımı ve gençlerimizi bu coşkuyu birlikte yaşamak için etkinliklerimize davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Magazin
28 Mart 2024
Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a geri mi dönüyor? Ayrılık sebebini ilk kez açıkladı

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar’da 16 yıl boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı. Kanal D ekranlarında Uzun yıllardan beri izleyici karşısına çıkan ve Türk televizyon tarihinin en uzun dizisi olma özelliğini de Taşıyan Arka Sokaklar dizisinde 16 yıl boyunca Mesut Komiser karakterine […]

Magazin
28 Mart 2024
Yıldız Tilbe emekli oldu! Emekli maaşına isyan etti

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli olduğunu duyurdu. Yıldız Tilbe emekli maaşına da isyan etti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, X hesabından bir paylaşım yaparak emekli olduğunu duyurdu. Ancak düşük emekli maaşları nedeniyle de tepki gösteren Ünlü şarkıcı, “Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan isyan etti […]

Magazin
27 Mart 2024
Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer’den olay olacak sözler! “Yanımda çulsuz birini istemem”

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer konuk olduğu programda çok konuşulacak sözler söyledi. Gizem Tuncer, “ Yanımda çulsuz birini istemem” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu programın bu hafta ki bölümüne konuk olan Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, tartışma yaratacak sözler söyledi. Özel hayatı ile ilgili konuşan Gizem Tuncer, hayatına girecek olan erkeğin ekonomik […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]