SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Burun Estetiği Ankara

Yayınlanma:
ABONE OL

Burun estetiği; burnun şekil ve işlevsel bozukluklarını daha estetik ve sağlıklı bir hale getirmek için gerekli olan operasyonlardır. Burun estetiği fiyatları gerçekleştirilecek işlemlere göre farklılıklara sahip olmaktadır. Operasyonlarda uygulanacak teknik ve tedaviler bu sürecin en belirleyici etkenleri arasında yer almaktadır. Diğer yandan burun estetiği Ankara lokasyonu içerisinde gerçekleştirilmek isteniyorsa, bu alanda uzmanlığı olan kişi ve kurumlarla çalışmak gerekiyor.

Estetik ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Onurkan İdacı uzun yıllara dayanan tecrübesini danışanlarıyla paylaşıyor. Başarılı estetik operasyonlarını, kliniğinde verdiği diğer hizmetlerle bütünleştirmektedir. Farklı şehirlerden gelen hastalar için de tüm süreçlerde yardımcı bir ekibe sahip.

Burun estetiği ameliyatları öncesinde hastanın nasıl bir tedaviye ihtiyacı olduğu doğru belirlenmelidir. Bunun için doktor tetkikleriyle birlikte simülasyon uygulamaları da son derece gereklidir. Simülasyonlar sayesinde üç boyutlu görselleştirme yapılır ve hastaların beklentileri net olarak anlaşılır. Bu sayede estetiğin beğenilmemesi ve farklı beklentilerin göz ardı edilmesine engel olunmaktadır.

Burun Estetiği Ameliyatı için Dikkat Edilmesi Gerekenler

Burun estetiği ameliyatı öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken kurallar bulunmaktadır. Bu kurallara özen gösterilerek sorunsuz bir biçimde işlemler tamamlanır. Dikkat edilmesi gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

  • Ameliyat öncesi yeterli ve doğru bir tetkik işleminden geçilmesi gerekir.
  • Estetik öncesinde kullanılan ilaçlar doktorla paylaşılmalıdır.
  • Ameliyat günü hastaların yanında bir refakatçi olması uygun olacaktır.
  • Ameliyat bittikten sonra burnun korunması oldukça önemlidir.
  • Anestezi işlemlerine maruz kalınacağı için birkaç gün dinlenmek fayda sağlar.
  • Doğrudan güneş ışığında kalmamaya özen gösterilmelidir.
  • Diş fırçası bu süreçte daha yumuşak seçilmelidir.
  • Gözlük kullanımlarında burna zarar vermemek için dikkatli olunmalıdır.

Estetik operasyonların öncesi ve sonrasında dikkatli davranılması sayesinde ameliyat süreci hastalar için daha kolay geçecektir. İyileşme süreleri de operasyonlara ve kişilere göre değişiklik göstermekte olduğu için bu süreci hızlandırmak adına burnu korumak oldukça önem taşımaktadır.

Tüm estetik operasyonlar öncesi bilinçli davranmak ve önceki ameliyatlarını referans olarak gösterebilecek kliniklerle çalışılması gerekiyor. Konu hakkında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olmayan kişilerin yaptıkları ameliyatlar geri döndürülemez sonuçlar doğurabilir.

Ankara’da Burun Estetiği Süreci

Burun estetiği Ankara ili sınırları içerisinde merkezi bir konumda yer alan adreste rahatlıkla yaptırılabilmektedir. Sadece Ankara’da yaşayanlar değil, diğer şehirlerden gelecek olan hastalar içinde konforlu avantajlar sunulmaktadır. Hastalar şehre vardıkları andan itibaren özel araçlarla karşılanabiliyor. VIP araçlarla kliniğe ulaşan hastalar doktor muayenelerinden geçiyor.

Ankara burun estetiği fiyatları içine dahil olan karşılama ve muayene ücretleri, hastaların memnuniyeti ve rahat bir ameliyat sürecinden geçmeleri için fiyatlandırmaya dahil ediliyor. Hastaların tüm ihtiyaçlarının karşılanması adına klinik merkezinde ve odalarda tüm detaylar düşünülmüş durumda. Konfor ve sağlığın her zaman ön planda olduğu kliniklerde aile sıcaklığını bulmak hastaların rahatlaması için son derece önemlidir.

Burun Estetiği Ankara Fiyatları

Burun estetiği fiyat olarak çok uygun olan işlemler arasında yer almıyor. Bunun en önemli sebebi burnun yüzün merkezinde olması ve yapılacak her işlemden etkilenecek olmasıdır. Ameliyatların çok kolay olmadığı bilinmesi gereken bir konudur. Açık ve kapalı teknikler uygulanması fiyatların daha farklı olmasına sebep olmaktadır.

Açık estetik ameliyatlar daha zorlu ve komplike olmakta, kapalı ameliyatlarsa daha küçük ve basit müdahalelerde tercih edilmektedir. Bu nedenle fiyat değişimleri meydana gelmektedir. İlk rinoplasti ile ikinci ve üçüncü rinoplasti uygulanması bir diğer farklılık oluşturan etkendir. Çünkü ilk rinoplastide süreçler daha kolay olmaktadır. İki ve üçte ise maliyetler artmaktadır.

Meme Büyütme Ankara için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.onurkanidaci.com/gogus-meme-buyutme/

İlgili Haberler

Sağlık
14 Mayıs 2024
Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir? Onaylı randevu nasıl alınır?

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda hastanelerde onaylı randevu dönemi başladı. Peki hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir? Sağlık Bakanlığı son dakika açıklaması yaparak onaylı randevu sisteminin resmen başladığını duyurdu. Yeni sistemin hayata geçmesiyle birlikte önemli değişikliklerde oldu. Artık hastane randevusu alan hastalar, randevu tarihinden bir gün önce saat 20.00’ye kadar randevularını onaylamak zorunda. Randevu onayı […]

Umre Vize ve Ücretleri Hakkında ve Ek Hizmetler

Umre Vizesi: İçindekiler Umre İbadeti Hakkında Merak Edilenler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvuru Süreci ve Gerekli Belgeler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Türleri 1 Suudi Arabistan Vizesi Almak İsteyenler İçin İzlenmesi Gereken Adımlar. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvurusu İçin Gereken Belgeler. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler. 3 Türkiye’den Umre Başvurusu. […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
BURAK BORA’YA GEL; KAN VER, CAN VER!

BAŞKALARININ HAYATI SİZİN DAMARLARINIZDA AKIYOR!     Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri 2013 yılından beri her sene kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenliyor. Bu sene 10.sunu düzenledikleri kan ve kök hücre bağışı kampanyası, bağışçıların katkılarıyla varlığını sürdürüyor. Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli hastalıklarla mücadele eden insanlara umut olmayı hedefliyor. Kızılay ile beraber […]

Sağlık
04 Mayıs 2024
Bakan Işıkhan X’ten açıkladı! 81 ilaç daha SGK geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ilk hesabından yaptığı açıklama ile 81 ilacın daha SGK geri ödeme listesine alındığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Az önce sosyal medya hesabından biri açıklama yaparak SGK geri ödeme listesine alınan ilaçların güncellendiğini bildirdi. SGK tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte 79’u yerli olmak üzere […]