SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP’li Bülent Akköse , “Tuzla’ya hizmet için yola çıktım

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Akköse: Belediye yönetiminin telkinleriyle uzaklaştırıldım, önüme setler koyuldu ve engellendim…

CHP Tuzla Belediye Başkan Aday adayı Bülent Akköse, seçim ofisinde düzenlediği kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi.

CHP Tuzla Belediye Başkan Aday adayı Bülent Akköse, seçim ofisinde düzenlediği kahvaltı programında gazetecilerle bir araya geldi. 

Doğup büyüdüğüm ilçe olan Tuzla’ya hizmet için yola çıktım. Siyasete atıldığım günden itibaren tarafıma yapılan siyasi mobbing yüzünden çalıştığım firmalarla yollarımı ayırmak zorunda kaldım. Hayallerim ve güzel bir Tuzla için her platformda mücadele ettim ve etmeye devam ediyorum…” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı geniş katılımlı toplantıyla CHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İş İnsanı Bülent Akköse, bugün seçim ofisinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Yapılan toplantı da basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Akköse, aile geçmişini ve Tuzla’ya dair düşüncelerini anlattı. 

Yöneticiliğine Tuzla Marmados Sitesinde başladığını belirten Akköse, site yöneticiliği sırasında belediye yönetimiyle yaşanan birkaç anekdotu da basınla paylaştı. 

Konuşmasında “Belediye yönetimiyle başlayan iyi ilişkiler sonrasında, yaşanan anlaşmazlığın neticesinde sadece CHP’li olduğum için Marmados Sitesinin içerisine dozerlere girip yıktılar ve bir de usulsüz diyerek yönetimimize para cezası uyguladılar.” 

Yerel yöneticilerle başlayan anlaşmazlıkların sonucunda Marmados Sitesi Yönetimi, hak sahibi olarak bizler, “Tuzla Belediyesi’ni mahkemeye verdik. Mahkeme site yönetimini ve hak sahiplerini haklı bularak önce uygulanan para cezasını, cezayı işlemi iptal etti ve dava bizim lehimize sonuçlandı…” ifadelerini kullandı. 

Tuzla’da görev  aldığım bütün derneklerden, kurumlardan, site yönetimlerden ve vakıflardan o günkü belediye yönetiminin telkinleriyle uzaklaştırılmak set koyulmak ve engellenmek gibi süreçler” yaşadığını da ifade eden Başkan Aday Adayı Bülent Akköse, son zamanlarda hakkında çıkan “Tuzla’da oturmuyor” haberlerine de cevap veren Akköse, “Ben Tuzla’da doğup büyüdüm, ikamet adresim ve yaşadığım yer Tuzla’dır ve her gün alışverişimi yaptığım dükkânlar Tuzla’dadır. CHP’ye üyelik kaydım da siyasete atıldığım yılların başından beri Tuzla’dadır, beni burada herkes tanır ve bilir” diye konuştu. Tuzla’nın denizci kenti olmasına da dikkat çeken Akköse, Tuzla’daki denizcilik faaliyetlerine ve projelerine önem verilmesi gerektiğini, kendi Belediye Başkanlığı sürecinde bu konuda oldukça hassas olacağını da belirtti.

İlgili Haberler

Genel
03 Mayıs 2024
Mayıs Celbi Askerlik Yerleri Açıklandı: Detaylar ve Sevk Tarihleri Belli Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Mayıs 2024 celbi için yedek subay, yedek astsubay aday adayları ve er statüsündeki yükümlülerin askerlik yerlerini duyurdu. E-Devlet üzerinden erişilebilen sonuçlar, adayların sevk tarihlerini de içeriyor. ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, Mayıs 2024 celbi için askerlik yerlerini açıkladı. Yedek subay aday adayları, yedek astsubay aday adayları ve er […]

Genel
03 Mayıs 2024
Kırmızı Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Bayram Öncesi Kesimlerin Yavaşlatılması Fiyatlara Yansıdı

Kurban Bayramı öncesinde kırmızı ette kesimlerin yavaşlatılması, fiyatların önemli ölçüde artmasına neden oldu. Sektör kaynakları, yaşanan bu durumun fiyat artışlarını daha da tetiklediğini belirtiyor. KIRMIZI ETTE FİYAT ARTIŞI SÜRÜYOR Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatlarındaki artış, tüketiciler ve sektör profesyonelleri tarafından endişeyle karşılanıyor. Özellikle dana ve kuzu etinde son bir yılda yaşanan fiyat artışları, vatandaşların […]

Genel
02 Mayıs 2024
Meteoroloji’den Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini duyurdu. Özellikle Adana, Osmaniye, Hatay, Mardin ve Batı Akdeniz’de etkili olacak fırtına ve sağanak yağışlara karşı tedbirli olunması gerekiyor. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış ve fırtınaya dair uyarılarda bulundu. Bu gece saatlerinden […]

Politika
02 Mayıs 2024
İYİ Parti’nin Yeni Genel İdare Kurulu Yarın İlk Toplantısını Gerçekleştirecek

İYİ Parti’de yeni başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğinde ilk GİK toplantısı yarın yapılacak. İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda seçilen yeni Genel İdare Kurulu (GİK), Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğinde yarın ilk toplantısını yapacak. Toplantıda Başkanlık Divanı’nın oluşturulması bekleniyor. İYİ PARTİ GİK TOPLANTISI DETAYLARI İYİ Parti, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 5. Olağanüstü Kurultayı’nın ardından yeni Genel İdare […]