SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya’yı Kartal halkı bağrına bastı

Yayınlanma:
ABONE OL

“KARTAL KARAKAYA’YA SAHİP ÇIKMALI”
Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısının ardından AK Parti İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP ilçe Başkanı Zübeyir Kurt ile birlikte geldiği ilçe binasında konuşan başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya, konuşmasında yerel seçimlere mutlaka kazanacaklarını ifade ederek, mevcut CHP’li Belediye yönetimini eleştirdi.

Toplantıda ilk konuşan MHP ilçe Başkanı Zübeyir Kurt, Cumhur ittifakı ortağı olarak ülkücü camiasıyla birlikte adaylarının seçimleri kazanabilmesi için tüm gayretleriyle sahada olacaklarını ifade etti.  AK Parti ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu ise konuşmasında Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mimar Hüseyin Karakaya’nın kendilerine Cumhurbaşkanının emaneti olduğunu söyledi.

AK kadrolarla Kartal’ın ve Kartallıların içinde bulunduğu makus talihini değiştirmek için çalışacaklarını kaydeden Gündoğdu, “CHP Kartal’ı üç dönemdir yönetmeye gayret etti. Ama başarılı olamadılar. Genç bir belediye başkanı geldi Kartal’ı hizmet eder noktasındaki düşünceleri ne yazık ki; boşa çıkardı. Artık bundan sonra Kartal’ın mimarı var. Tüm Kartallılara sesleniyorum. Siyasi parti gözetmeksizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızı düşünüyorsanız büyük ailemiz Kartal için Mimar Hüseyin Karakaya’yı tercih edin” dedi.

Yerinde dönüşüm ile Kartal depreme hazırlıklı kent olacak
Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya, CHP’li Belediye yönetimini topa tuttuğu konuşmasında, “AK parti ve Cumhur ittifakı olarak tüm insanlığın, Kartallıların umudu olduklarını vurguladı. Kartal’ın hak ettiği yerde olmadığını dile getiren ve 1994 yılı öncesindeki İstanbul’un, Kartal’ın durumunu hatırlatan Karakaya, bir dönem ticaretin, insanlığın ve siyasetin merkezi konumundaki Kartal’ın içinden çıkan 5 ilçenin kendilerini geride bıraktığını söyledi.

Kartal’ın en büyük değerlerinden olan Kartalspor’un CHP’li Belediye tarafından yok edildiğinin altını çizen Karakaya,  özellikle deprem konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti.

Depremin değil, çürük binaların öldürdüğüne dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, “Kartalda gerçekleştireceğimiz yerinde dönüşüm projeleriyle rahat ve huzur içinde yaşamanın ortamını sağlayacağız” dedi.

Kartal’da ve İstanbul’da yapılan bir çok projede kendisinin imzasının da bulunduğunu belirten Karakaya, “İBB’nin bizde olduğu dönemde Kadıköy’den Pendik’e kadar havaray yapmak için proje hazırladık. Yine Kartal’dan Uğur Mumcu Mahallesine kadar havaray projemiz hazır.

Bizim projelendirdiğimiz yatırımları bunlar hayal bile edemiyor. Biz yaparız. Bilgimiz, enerjimiz ve kararlılığımız var. Kartal’ı eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için Kartallıların oylarına talibiz. İlçede komşuluk ilişkilerini geliştireceğiz, gençlerimizin sosyal yaşam alanlarını genişleterek uzay üssü gibi yatırımlarımızla istihdam alanları yaratacağız.

Bunların insanı düşünme ve hizmet gibi bir dertleri yok. 31 Mart Kartal’da AK Parti belediyeciliğinin başlayacağı gün olacaktır.

Kartal hizmet görecektir. Her kesin gelmek istediği bir Kartal inşa edeceğiz. Aynı zamanda da Belediye’nin Kartal halkı ile nasıl yönetildiğini göstereceğiz. Ayrımcılık, ötekileştirme olmayacak. İşini yapan hiçbir Belediye çalışanına dokunmayacağız” dedi.

 

İlgili Haberler

Genel
30 Nisan 2024
Elektronik sigara içenler dikkat! Uranyum tespit edildi

Elektronik sigara kullanımında büyük tehlike. Gençlerde yüksek düzeyde kurşun ve uranyum tespit edildi. ABD’deki bir araştırma, gençler arasında hızla yayılan elektronik sigaranın, sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini ortaya koydu. Araştırmada, düzenli kullanım sonucu gençlerin idrarında yüksek düzeyde kurşun ve uranyum bulgularına rastlandı. ABD’DE YAPILAN ARAŞTIRMADAN ÇARPICI SONUÇLAR Nebraska Üniversitesi tarafından yapılan araştırma, elektronik sigara kullanan 13 […]

Genel
30 Nisan 2024
İçişleri Bakanı Yerlikaya Açıkladı: 6 İldeki Büyük Operasyonla 6 Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya 6 ilde eş zamanlı yapılan büyük operasyonu açıkladı. 6 suç örgütü çökertildi. “MAHZEN-35” operasyonu kapsamında 6 farklı ilde gerçekleştirilen baskınlarda, suç örgütü liderleri dahil olmak üzere 46 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütlerine karşı kararlılık mesajı verdi. DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI: İŞLENEN SUÇLAR VE ELE GEÇİRİLENLER İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-35” […]

Basında Kartal
29 Nisan 2024
Kültür Sanat Etkinliklerinin Yepyeni Adresi ‘Yalı Yunus Topselvi Kültür Merkezi’

Kartal’ın kültürel ve sosyal yaşamına katkı sunması amacıyla projelendirilen ve geçtiğimiz haftalarda görkemli bir organizasyon ile açılışı gerçekleştirilen Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi; kültürel ve sanatsal etkinliklerin yeni merkezi haline geldi. Hafta sonlarını tiyatro ile değerlendirmek isteyen Kartallı vatandaşlar, Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’ni tercih etti. Açıldığı günden bu yana konser, tiyatro, konferans, eğitim seminerleri gibi birçok etkinliğe ev […]

Belediye
29 Nisan 2024
Şile Şakayık Şenliği 10. Yaşında Doğa Severlerle Buluştu

10 Yıl önce Şile Çevre Gönülleri Derneği tarafından başlanan ve Şile Belediye Başkanlığının da organizasyona dahil olan 10.Şile Şakayık Şenliği geçtiğimiz hafta sonu Şile Hasanlı Mahallesi Sarıkavak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği İşbirliğinde Gerçekleştirildi Zaman Yağan Yağmura Rağmen Yoğun Katılımla Gerçekleşti. Şakayık Şenliği, Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği işbirliğindeki […]