Gündeme bomba gibi düşen aşk iddiası! Mert Demir ve Serenay Sarıkaya’nın aşkının kısa sürmesini Cem Yılmaz fırsat bildi

Yayın: 11:33 - 23.02.2024
Güncelleme: 11:33 - 23.02.2024

#image_title

Serenay Sarıkaya ile ilgili aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü. Mert Demir ile aşkı kısa süren Serenay Sarıkaya’nın yeniden Cem Yılmaz ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İşte detaylar…

Son zamanlarda özel hayatı ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya ile ilgili bomba bir aşk iddiası gündeme düştü. Mert Demir ile aşk yaşamaya başlaması iddialarıyla magazin gündeminde yer alan Serenay Sarıkaya bu kez bomba bir aşk iddiası ile gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu olan Yağmur Çevik, Serenay Sarıkaya’nın Mert Demir ile yaşadığı aşkın kısa zamanda biterek Cem Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtığını iddia etti.

En son Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aile dizisi ile sevenlerinin karşısında olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ‘Ateşe Düştüm’ şarkısı ile geniş hayran kitlesine sahip olarak adını duyuran Mert Demir ile aşka yaşadığına dair iddialar ile gündeme gelmişti. Mert Demir ile birlikte Amsterdam’a tatile gittikleri uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Aşk yaşadıkları iddia edilse de ne Serenay Sarıkaya’dan ne Mert Demir’den konu ile ilgili bir açıklama gelmemişti.

Serenay Sarıkaya ile gündeme başka bomba gibi bir aşk iddiası geldi. Seranay Sarıkaya’nın Mert Demir ile aşk yaşamaya başladığını iddia eden Yağmur Çevik, Sarıkaya ile ilgili yaptığı yeni açıklama ile herkesi şok etti.

Söylemezsem Olmaz programı yorumcularından olan Yağmur Çevik, Serenay Sarıkaya ile ilgili “ Mert Demir bir konserinde ‘Ben ayrılık şarkıları söyleyeceğim bugün çünkü ben ayrıldım” demiş. Sonrasında üç gün gibi kısa bir sürenin ardından Cem Yılmaz’dan bir story geldi ve ‘Ümit verir ama terk eder’ gibi bir paylaşım yapıldı. Bu göndermeyi Serenay Sarıkaya’ya olarak yorumladım. Dün bana bir telefon geldi. Serenay’ın şuan oturduğu yeni sitesine Cem Yılmaz’ın geldiği söylendi.” İfadelerini kullandı.

İkili cephesinden şuana kadar henüz bir açıklama yapılmadı.

kader gun
Exit mobile version