SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Cuma Sürprizi Emekliye! Maaşla Birlikte 25.000 TL Ödeme ONAYLANDI!

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekli maaşı alanlara Cuma sürprizi. Maaşla birlikte gidene 25.000 TL’lik ödeme onaylandı.

Cuma günü sabah saatlerinde emekliler için Akbank’tan önemli bir duyuru yapıldı. Emekli maaşını taşıyarak Akbank’a geçenlere hem promosyon verilecek hem de faizsiz kredi verilecek. Kurban Bayramı öncesi promosyon kampanyasına güncelleme yapan Akbank, emekli müşterilerini sevindirecek bir karara imza attı. 3 yıllığına Akbank müşterisi olan emekliler, 17.500 TL’ye Varan promosyon desteğinin yanı sıra 25 bin TL’lik de faizsiz kredi alma şansına sahip olacak. Kurban Bayramı öncesi yeni gelişmeyi duyuran banka, başvuru şartlarını da açıkladı. Akbank’ın yeni güncel promosyon ücretleri ve faizsiz kredi desteği ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Emekliler, Maaşlarını taşımak koşuluyla bankalardan karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği alabiliyor. Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Akbank’ta da cazip ve cömert promosyonlar var. Akbank, 3 yıllığına maaşını kendisine Taşıyan tüm emekliler için rekor promosyon ödemesi yapıyor. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralarda olan Akbank 17.500 TL’ye Varan promosyonun yanı sıra emekli müşterilerine Bir de sürpriz ödeme yapıyor. Akbank’ın güncel promosyonları ve mobil bankacılıktan müşteri olanlara yönelik sunduğu faizsiz kredi avantajları yoğun ilgi görüyor. Kurban Bayramı öncesi siz de geç kalmayın Akbank müşterisi olarak promosyon desteğinden ve faizsiz kredi fırsatlarından faydalanan nokta Peki Akbank’ın promosyon şartları neler? İşte merak edilenler….

AKBANK 2024 HAZİRAN PROMOSYON ÜCRETLERİ

Haziran ayında Akbank’ın promosyon kampanyası güncellendi. Emekli maaşını Akbank’a taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emekliler 15.000 TL Ek koşulsuz promosyon oluyor. Buna ek olarak emekliye Akbank tarafından kredi kartı kullanımlarında 2500 TL’lik hediye chip para sağlanıyor. Böylece Akbank’ın ödediği toplam promosyon 17.500 TL oluyor.

MOBİL UYGULAMADAN MÜŞTERİ OLANA 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Müthiş bir kampanyaya imza atan Akbank, mobil uygulamadan müşteri olanlara 25.000 TL faizsiz kredi fırsatı sağlıyor. Özellikle Kurban Bayramı öncesi bankalardan kredi çekmekte zorlananlar Akbank’ın bu kampanyası ile beraber rahat bir nefes alabiliyor. 25 bin TL faizsiz kredi desteğinden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Akbank Mobil uygulamasının cep telefonunuza yüklemek ardından da yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamak. Uygulama sizin buna Daha sonra yönlendirecek ve kısa süre içerisinde Müşteri olma işlemlerini tamamlanacaktır. Akbank faizsiz kredi kampanyası tamamen tercihe bağlı olarak veriliyor. Yani talep etmemeniz durumunda kredi almak zorunda değilsiniz.

AKBANK PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’ın promosyon kampanyasına başvuru yapmak istiyorsanız mobil uygulamadan, internet bankacılığından ya da şubelerden işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kurban Bayramı öncesi promosyon almak için kısa süre var. En geç 10 Haziran’a kadar işlemlerinizi tamamlamanız halinde Kurban Bayramı promosyonu hesabınıza yatacaktır.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler