SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Emekliye Müjde Sabah 09.30’da Geldi! SSK, BAĞ-KUR, 4C’li Emeklilere 15.000 – 18.000 TL Arası Ek Para

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekli maaşı alan 16 milyona sabah 09.30’da müjde verildi. Maaşa EK 15.000 TL ile 18.000 TL arası para yatacak.

Emeklilere Haziran ayının son günlerinde çifte gelir imkanı devam ediyor. Bir yandan SSK ve BAĞ-KUR emeklisinin maaş ödemeleri sürerken bir yandan da bankalar promosyon fırsatları ile emekliyi rahatlatıyor. SSK bağ-kur 4c’li emekli için saat 09.30’da yeni açıklama yapıldı. Emekli maaşlarına ek 15.000 TL ile 18.000 TL arasında ödeme yatacak. Tüm emekliler bu ödemeden yararlanabilecek. Emekliye ciddi bir ek gelir sağlayan promosyon fırsatları ile ilgili son başvuru tarihi uyarısı da yapıldı. 30 Haziran’a kadar başvuru şartı ile emekliler ek ikramiye gibi ödeme almaya hak kazanacak.

SSK BAĞ-KUR ve 4c’li emekli için bankalar tarafından sunulan promosyon limitleri arttırıldı. Emekli maaşı alanlar artık 18.000 TL’ye kadar promosyon desteğinden yararlanabiliyor. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar emekliler için kesenin ağzını resmen açtı. Promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyen emekliler, en geç 30 Haziran’a kadar başvuru işlemlerini yaparak nakit para alabiliyor. Emekliye ek para fırsatları ile ilgili yeni haber geldi. Bankalarda ödenecek miktar 15.000 TL ile 18.000 TL arasında yükseldi. Peki emekli promosyon şartları neler? Hangi banka ne kadar promosyon alıyor?

EMEKLİ MAAŞ ZAMLARI PROMOSYONLARI ETKİLEYECEK Mİ?

Milyonlarca emekli gözünü Temmuz ayında yapılacak maaş zammına çevirirken aynı zamanda bazı soruların yanıtını da araştırıyor. Temmuzda SSK BAĞ-KUR memur emeklisi maaşlarına artış yapılacak. Peki bu zamlar emekli promosyon ücretlerini etkileyecek mi? SGK uzmanlarına göre temmuzda emekli maaşlarına gelecek zamlarla birlikte promosyon fırsatları da güncellenecek. Birçok bankanın emekli maaş promosyonu ödemelerini 20.000 TL üstüne çıkarması bekleniyor. Yine emekli maaşlarının artması emeklilerin promosyonda bir üst dilime geçmesi anlamına da geliyor. Bu sayede güncelleme yapılmasa bile emekliler daha yüksek promosyon alacak.

EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

Haziran ayı itibarıyla kamu bankalarında promosyon miktarı maaş aralığına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. Kamu bankaları dul ve yetim aylığı alanlara ise 5.000 TL’lik promosyon desteği sağlıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ın bu promosyonu 3 yıllık maaş sözleşmesi karşılığında veriliyor ve ek koşul aranmıyor.

Özel bankalar arasında ise en yüksek promosyonu ING Bank, Yapı Kredi Bankası, Albaraka Türk ve Akbank veriyor. Bu bankalarda ek koşulsuz promosyon miktarı maaş aralığına göre 12.000 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor. Ancak bazı bankalar ek koşullarla birlikte 3000 TL de ek ikramiye ödemesi veriyor. Yani toplam promosyonu 18.000 TL’ye kadar çıkarmak mümkün. Promosyon başvurusu yapmak isteyen emeklilerin mutlaka başvuru yapacakları bankanın resmi internet sitesinden güncel promosyon miktarlarını kontrol etmelerinde yarar var.

PROMOSYON BAŞVURUSUNDA 30 HAZİRAN UYARISI

Emekli maaş promosyonu başvurusu yapmak isteyenler için uyarıda geldi. 30 Haziran’da, Haziran ayı promosyon başvuruları sona erecek. O sebeple Seçtiğiniz bankanın şubelerinden, mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığıyla promosyon başvurusunu tamamlamanızda yarar var.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
06 Temmuz 2024
TBMM’ye Geldi! İşte Emekli ve Memur Maaş Zammı Son Oranlar

Temmuz zammı netleşti. Emekli maaşlarına yüzde 24,73 zam gelmişti. Ancak zam hesaplaması değişti. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 24,73, memur emeklilerine ise yüzde 19,31 zam yapılacak. Kök maaşı 8.020 TL’nin altında olanlar için düzenleme planlanıyor. Temmuz 2024’te yapılacak emekli maaş zamları, haziran ayı enflasyon verileriyle kesinleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 24,73 oranında zam yapılırken, […]

Ekonomi
06 Temmuz 2024
Emeklilerin Kök Maaşında Yeni Gelişme! Canlı Yayında Açıklandı

Emekli kök maaş zammı güncellenecek mi? Canlı yayında açıklama geldi, kulis bilgisi duyuruldu. Temmuz ayında yüksek zam bekleyen milyonlarca emekli için %24.73’lük oran adeta hayal kırıklığı yarattı. Ayrıca emeklinin beklediği refah Payı da henüz açıklanmadı. Emekli maaşları ile ilgili tartışmalar devam ederken gazeteci Cem Küçük ve Fatih Atik canlı yayında kök maaşlarla ilgili önlemler açıklamalarda […]

Ekonomi
05 Temmuz 2024
Ayçiçek Yağı Fiyatlarına 50 TL Birden İndirim! O Markette Kapış Kapış Gidiyor

Ayçiçek yağı indirimi A101’den geldi. 6 Temmuz A101 Aktüel kataloğu ile Ayçiçek yağı fiyatlarına 50 TL birden indirim geldi. A101 market, hafta sonuna özel yeni aktüel ürünler listesini yayınladı. 6 Temmuz A101 Kataloğu haftanın yıldızları fırsatları dolu dolu geldi. Ancak, özellikle dikkat çeken bazı ürünler de var. TV’ler, mutfak ürünleri, mobilya çeşitleri kampanyada dikkat çekerken […]

Ekonomi
05 Temmuz 2024
Emekli Kök Maaş Zammı Yüzde 35 Oluyor! Cumhurbaşkanı Son Sözü Söyledi

Emekli kök maaş zammı tartışmaları devam ederken son dakika kulis bilgisi geldi. Emekli zam oranı yüzde 35’e yükseliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak. Milyonlarca emekli vatandaş Temmuz ayında yapılan zamlardan beklediğini alamadı. Türkiye İstatistik Kurumu Haziran ayı enflasyon verilerini açıklarken beklenen zam oranları düşük kaldı. SSK ve BAĞ-KUR emeklisine yüzde 24.73 artış yapıldı. Üstelik hala beklenen […]