SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

3’er 5’er Sepete Atmalık DEV İNDİRİM! CarrefourSA’dan 3-5 Temmuz Arası Büyük Kampanya

Yayınlanma:
ABONE OL

Carrefoursa’da 3-5 Temmuz arası geçerli yeni indirim kampanyası belli oldu. Yeni fırsat ürünlerini yayınlayan Carrefoursa’nın indirim listesi 3’er 5’er sepete atmalık ürünlerle dolu.

CarrefourSA Temmuz indirimleri Bayram ettirecek türden geldi. son dönemlerde zaten peş peşe indirim fırsatları ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü Marketler Zinciri bu defa tuvalet kağıdı fiyatlarını düşürdü. CarrefourSA’da 3-5 Temmuz arası geçerli yeni indirim listesinde yer alan tuvalet kağıdı fiyatlarını görenler sepete 3 ay 5’er tane atacak. Peki CarrefourSA’da başka hangi ürünler indirimde? CarrefourSA tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar?

CarrefourSA Temmuz indirimleri başladı. Her yeni indirimi ile adından söz ettiren ünlü marketler zincirinde bu defa tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları dibe çekildi. Yeni indirimli ürünlerini müşterileriyle buluşturmaya hazırlanan Carrefoursa’nın kampanyası sadece 2 gün sürecek. CarrefourSA indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlere mutlaka CarrefourSA kart sahibi olması gerekiyor. İşte Carrefoursa’nın kapısında kuyruk oluşturacak yeni indirimli ürün listesi..

CARREFOURSA TEMMUZ İNDİRİMLERİ

Carrefoursa market Temmuz ayına özel olarak hazırladığı yeni indirim broşürü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. En uygun fiyatlı ve en kaliteli ürünleri raflarda tüketicilerle buluşturan ünlü marketler zincirinin yeni kampanyası adeta kapıda kuyruk oluşturacak. CarrefourSA yeni indirim listesinde özellikle dikkat çeken ürünler tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları oldu. 3-5 Temmuz CarrefourSA indirimli ürünler listesinden faydalanmak isteyenler için de bir uyarı yapıldı. Bu indirimleri ekonomik fiyatlarla almak isteyenlerin mutlaka CarrefourSA kart sahibi olması gerekiyor.

CARREFOURSA’DAN KAÇIRILMAYACAK İNDİRİM FIRSATI

CarrefourSA markette bütün kağıt havlu ve tuvalet kağıdı çeşitlerinde dev fiyatı indirimi var. 3 5 Temmuz tarihleri arasında geçerli indirimli ürünleri kaçırmak istemeyenler acele etsin. Çünkü Carrefoursa’nın indirim fırsatları stoklarla sınırlı olarak satışa çıkıyor.

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu indirimlerinin yanı sıra CarrefourSA’da daha birçok ürün ekonomik fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. İndirimli ürün listesine CarrefourSA marketin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca CarrefourSA kart ile alışverişlerinize hem marketlerden hem de CarrefourSA’nın internet sitesinden yapabilirsiniz.

İşte CarrefourSA indirimli tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları:

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Genel
02 Temmuz 2024
Sosyal Ödemelere Temmuz Zammı! Kıdem Tazminatı, Bedelli Askerlik, 65 Yaş Aylığı ve Engelli Maaşları Belli Oldu

Milyonlarca kişinin gözü kulağı TÜİK açıklamasında. Emekli ve memur zammının yanı sıra 6 aylık enflasyon oranı ile kıdem tazminatı, bedelli askerlik ücreti, engelli maaşı, 65 yaş maaşı ve evde bakım maaşı değişecek. Milyonlarca kişi ile ilgilendiren Temmuz ayı maaş zamları için geri sayım devam ediyor. Emekli ve memurlar büyük bir heyecanla TÜİK açıklamasını beklerken başka […]

Genel
02 Temmuz 2024
Meclis’ten Erken Emeklilik Düzenlemesi! 1999 – 2007 Girişlilere 48 Yaşında Emeklilik Fırsatı

Erken emeklilik müjdesi: 1999-2007 sigorta girişlileri için yeni düzenleme. Kimler erken emekli olacak? TBMM’den yeni erken emeklilik düzenlemesi müjdesi geldi. SGK girişi 1999 ile 2009 arası olan sigortalılar bu düzenleme ile birlikte 48 yaşında emekli olma fırsatına sahip olacak. Yeni erken emeklilik özellikle bağ-kurlular için büyük fırsat. Aynı zamanda ev hanımları da düzenleme kapsamında. EYT’yi […]

Genel
02 Temmuz 2024
Ümit Özdağ İçin Tutuklansın Kampanyası! Ümit Özdağ Tutuklandı mı?

Türkiye’de son günlerde tırmanışa geçen Suriyeli olayları çığırından çıkmadan Ümit Özdağ için tutuklanma kampanyası başlatıldı. Peki Ümit Özdağ tutuklanacak mı? Türkiye’de Suriyeli mültecilerle ilgili yaşanan olaylar ve sosyal medyada yayılan videolar, kamuoyunda büyük bir infial yarattı. Bu olayların merkezinde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın olduğu iddiaları gündeme geldi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, Özdağ’ın tutuklanmasını […]

Genel
02 Temmuz 2024
5 Temmuz Uyarısı TÜM TÜRKİYE İçin Tekrarlandı! Cuma Günü O Saate Hazırlıklı Olun

Tüm Türkiye için 5 Temmuz uyarısı tekrarlandı. Cuma günü için saat verildi herkes hazırlıklı olsun. Türkiye’nin 81 iline 5 Temmuz uyarısı yapıldı. Cuma günü o saat aralığına dikkat. Meteorolojik kaynaklar, Tüm Türkiye’nin hazırlıklı olmasını istedi. Bir anda her şeyi değişecek. İşte Cuma günü için yapılan kritik uyarılar… Türkiye, yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına […]