SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Barış Alper Yılmaz’a Küfür Eden Murat Gevrek Hakkında Açıklama

Yayınlanma:
ABONE OL

Eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in Barış Alper Yılmaz’a küfür ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye’nin Hollanda ile oynadığı EURO 2024 çeyrek final maçının ardından eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in sosyal medya üzerinden yaptığı küfür içerikli paylaşımlar hakkında resmi bir açıklama yaptı. Bakanlık, Murat Gevrek’in 2 Mayıs 2024 tarihinde görevinden alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ÜZERİNE SORUŞTURMA AÇILDI

Bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı, eski Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in sosyal medya paylaşımlarına dair bir açıklama yaptı. Bakanlık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hollanda ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından uygunsuz açıklamalarda bulunan Murat Gevrek’in, 2 Mayıs 2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi sona ermiştir. Kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle soruşturma açılmıştır.”

BAKANLIK AÇIKLAMASI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu belirterek, ilgili kişinin artık görevde olmadığını ve konuya ilişkin gerekli adımların atıldığını vurguladı. Soruşturma süreci devam ederken, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gerekli açıklamaların yapılacağı ifade edildi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler