SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Emekliye Cumhurbaşkanı Sürprizi 30.000 TL Destek Ödemesi! Yarın 09.30’da Başlıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekli maaşı alanlar için Cumhurbaşkanı sürprizi geldi. Başvuru yapanlara 30.000 TL’lik nakit destek ödemesi verilecek.

Emeklilere yönelik nakit destek fırsatları temmuz ayında da sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine milyonlarca emekliye nakit destek ödemesi verileceği bildirildi. SSK Bağkur emeklileri başvuru yaparak hemen ödeme alabilecek.

Emekli maaşı alanlara nakit destek ödemesi fırsatları gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında da yine cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile milyonlarca emekliye ek ödeme fırsatı sunulacak. Cumhurbaşkanı resmen onayladı, nakit destek ödemeleri başladı. Emekliye özel ihtiyaç kredisi paketi açıklanırken başvuruların ziraat Bankası’na yapılacağı öğrenildi.

EMEKLİYE ÖZEL 30.000 TL’LİK İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ

Ziraat Bankası tarafından emeklilere özel 30.000 TL’lik ihtiyaç kredisi paketi tanımlandı. SSK Bağkur memur emeklisi ayrımı olmadan tüm emekliler düşük faizli kredi paketinden yararlanabilecek. En uygun ödeme koşulları ile verilecek olan yeni kredi paketinde, ek koşul aranmıyor. Emekli maaşı alan milyonlarca kişi tek şartla başvuru yaparak ödeme alabiliyor. Aranan tek şart ise emekli olmak.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

Emekliler ziraat Bankası’nın yeni kredi paketine mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabiliyor. Ancak şubelerden başvuru yapmak isteyenlerin yanlarında mutlaka kimlik belgesini götürmeleri gerekiyor. Kimlik belgesi olarak isterseniz TC kimlik kartı ya da pasaport kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ehliyete başvuru için geçerli kimlik belgesi olarak kabul ediliyor.

KREDİ NOTU UYGUN OLAN EMEKLİLER ALACAK

Ziraat bankası emekli kredisi kampanyasına sadece kredi notu uygun olan emekliler dahil olabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, kredi notu sorgulaması yaptıktan sonra ziraat Bankası’na müracaat edebiliyor. Milyonlarca emekli müşterisi olan ve son derece yüksek promosyon fırsatları da sunan ziraat Bankası yeni kredi paketi ile de vatandaşın bütçesini rahatlatıyor. Hatta ilk kez ziraat Bankası müşterisi olacaksınız maaşınızı da taşıyarak ekstra promosyon alabilirsiniz.

YENİ MÜŞTERİ OLAN EMEKLİLERE 12.000 TL’YE KADAR PROMOSYON

Ziraat Bankası’nın kampanyasında yeni müşteri olan emekliler de son derece avantajlı oluyor. Emekli maaşını ziraat Bankası’na taşıyan ve üç yıllık sözleşme yapan emekliler kredi fırsatlarından faydalanabilecekleri gibi aynı zamanda 12.000 TL’ye varan promosyon desteğinden de yararlanma şansına sahip oluyor. Emekli maaşı alanlar, hemen ziraat Bankası’nı tercih ederek cazip ve yüksek promosyon imkânlarını değerlendirebilir. Ayrıca en uygun faiz oranıyla kredi de kullanarak nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
06 Temmuz 2024
Emeklilerin Kök Maaşında Yeni Gelişme! Canlı Yayında Açıklandı

Emekli kök maaş zammı güncellenecek mi? Canlı yayında açıklama geldi, kulis bilgisi duyuruldu. Temmuz ayında yüksek zam bekleyen milyonlarca emekli için %24.73’lük oran adeta hayal kırıklığı yarattı. Ayrıca emeklinin beklediği refah Payı da henüz açıklanmadı. Emekli maaşları ile ilgili tartışmalar devam ederken gazeteci Cem Küçük ve Fatih Atik canlı yayında kök maaşlarla ilgili önlemler açıklamalarda […]

Ekonomi
05 Temmuz 2024
Ayçiçek Yağı Fiyatlarına 50 TL Birden İndirim! O Markette Kapış Kapış Gidiyor

Ayçiçek yağı indirimi A101’den geldi. 6 Temmuz A101 Aktüel kataloğu ile Ayçiçek yağı fiyatlarına 50 TL birden indirim geldi. A101 market, hafta sonuna özel yeni aktüel ürünler listesini yayınladı. 6 Temmuz A101 Kataloğu haftanın yıldızları fırsatları dolu dolu geldi. Ancak, özellikle dikkat çeken bazı ürünler de var. TV’ler, mutfak ürünleri, mobilya çeşitleri kampanyada dikkat çekerken […]

Ekonomi
05 Temmuz 2024
Emekli Kök Maaş Zammı Yüzde 35 Oluyor! Cumhurbaşkanı Son Sözü Söyledi

Emekli kök maaş zammı tartışmaları devam ederken son dakika kulis bilgisi geldi. Emekli zam oranı yüzde 35’e yükseliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak. Milyonlarca emekli vatandaş Temmuz ayında yapılan zamlardan beklediğini alamadı. Türkiye İstatistik Kurumu Haziran ayı enflasyon verilerini açıklarken beklenen zam oranları düşük kaldı. SSK ve BAĞ-KUR emeklisine yüzde 24.73 artış yapıldı. Üstelik hala beklenen […]

Ekonomi
05 Temmuz 2024
E-Devlet 4A 4B 4C Emekli Maaşı Sorgulama! Yeni Zamlı Maaşları Noktası Virgülüne Öğren

Emekli yeni zamlı maaş tablosu çıktı. E-Devlet SSK BAĞ-KUR emekli maaşı sorgulama ekranı açıldı. Hemen tıkla yeni zamlı maaşları noktası virgülüne öğren. Emekli maaşı alanlar için zamlı maaş tablosu yayınlandı. 3 Temmuz tarihinde Türkiye istatistik Kurumu’nun açıkladığı enflasyon verileri ile birlikte milyonlarca emeklinin maaşı değişti. SSK ve BAĞ-KUR emeklisine %24.73 zam yapılırken memur emeklisi neyse […]