SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

30.000 TL Hızlı Kredi! TEB, Akbank, Garanti ve Denizbank Trink Diye Veriyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Acil paraya ihtiyacı olanlara hızlı Kredi fırsatı. 4 banka tam 30.000 TL faizsiz kredi veriyor.

Acil paraya ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyenlere 4 bankadan hızlı kredi fırsatı geldi. Nakit paraya sıkışanlar, Akbank, Garanti, Denizbank ve TEB’e başvuru yaparak 30.000 TL’ye kadar faizsiz kredi alabilecek. 4 bankada hızlı kredi kampanyası bugün itibariyle başladı. Son başvuru tarihi ise 31 Temmuz.

Hızlı kredi arayanlar için müjdeli haber 4 bankadan geldi. Akbank, Garanti BBVA, TEB ve Denizbank’tan hızlı kredi kampanyası başladı. Nakit paraya ihtiyacı olan müşteriler bu bankalara başvuru yapmaları durumunda anında onaylı Kredi alabilecek. 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği, 31 Temmuz’a kadar devam edecek. Başvurular şubelerden yapılabildiği gibi mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından da yapılabilecek.

4 BANKADA HIZLI KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

Ekonomik anlamda zorluk çeken ve nakit destek arayan vatandaşlara 4 bankadan hızlı kredi kampanyası geldi. Akbank, Denizbank, TEB ve Garanti Bankası, müşterileri için yeni bir hızlı Kredi paketi duyurdu. Sadece 5 dakika içinde onaylı kolay ve pratik başvuru imkanı ile kredi sağlayacak olan bankalar aynı zamanda tamamen faizsiz kredi desteği sunuyor. 6 ay vadeli ve 3 ay ödeme ertelemeli şekilde kullandırılacak olan faizsiz kredi için başvuru detayları belli oldu.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Nakit ihtiyacı olanlara 4 banka tarafından sunulacak olan faizsiz kredi paketinden faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini T.C kimlik kartı ile şubelerden ya da T.C kimlik numarası ile mobil bankacılık ve internet bankacılığından kolaylıkla yapabilir. Başvuru sırasında belge istenmiyor sadece T.C kimlik numarası yeterli oluyor.

SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Akbank Garanti TEB ve Denizbank’tan sıfır faizli kredi kullanmak isteyenler için başvuru şartları da netleşti. En öncelikli şart bu 4 bankadan birinin müşterisi olmak. Sonrasında ise düzenli bir gelire sahip olmak ve son başladığınız iş yerinde en az 6 aydır çalışıyor olmak şartı aranıyor. Bu şartlara uygun olanlar en geç 31 Temmuz tarihi ne kadar başvurularını yaparak faizsiz kredi alabilecek.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler