SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

100.000 TL Nakit Destek Bankamatik Kartı Olana Yatıyor! Bugün 08.30’da Başvurun

Yayınlanma:
ABONE OL

O bankadan müşterilerine sürpriz haber geldi. Bankamatik kartı olan herkese 100.000 TL’ye varan nakit destek verilecek.

Türkiye İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için kredi paketini hazırladı. Türkiye İş Bankası Bankası’nın müşterileri, tam 100.000 TL’ye kadar nakit destek ödemesi alma fırsatına sahip olacak. Yeni müşteriler için de geçerli kampanya kapsamında 24 aya kadar vade, üç ay ödeme erteleme gibi esnek geri ödeme fırsatları da sunulacak. İş Bankası’nın yeni kredi kampanyasında başvuru şartları belli oldu. Yeni acil kredi kampanyası ile müşterilerini mest eden banka, özellikle ekonomik kriz sürecinde vatandaşın imdadına hızır gibi yetişiyor. Peki İş Bankası yeni Kredi paketi ile kimler kredi alabilir? İş Bankası acil ihtiyaç kredisi Şartları neler?

TÜRKİYE İŞ BANKASI ACİL KREDİ PAKETİ HAZIRLADI

Türkiye İş Bankası, nakit paraya sıkışan müşterileri için acil kredi paketi hazırladı. Sadece TÇ kimlik numarası üzerinden başvuru kabul eden banka, dijital bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracılığıyla kolay ve pratik bir şekilde finansal destek sağlıyor.

Sadece İş Bankası müşterileri için geçerli yeni kredi kampanyasından faydalanmak için cep telefonunuza mobil bankacılık uygulamasını indirmeniz yeterli oluyor. Eğer daha önce İş Bankası müşterisiyseniz buradan hesap bilgilerinizle giriş yapabilir değilseniz ise yeni hesap oluşturabilirsiniz.

İŞ BANKASI 100.000 TL KREDİ ÖZELLİKLERİ

Türkiye İş Bankası tarafından hazırlanan 100.000 TL’lik nakit destek kredisi kampanyası 24 ay vadeli olarak sunuluyor. BDDK tarafından alınan kararlar doğrultusunda kredi faiz oranlarında geçtiğimiz yıl güncelleme yapılmıştı. O sebeple 100.000 TL’ye kadar olan kredilerde 24 ay vade seçeneğinden başka seçenek bulunmuyor. Türkiye İş Bankası aynı zamanda tamamen kişiye özel özel ve kredi notuna göre faiz oranları belirliyor. Kredi Notunuz ne kadar yüksekse daha düşük faizli kredi alma fırsatına sahip oluyorsunuz.

İŞ BANKASI ACİL KREDİ ŞARTLARI

Türkiye İş Bankası’ndan acil kredi kullanmak isteyenler için başvuru şartları da açıklandı. 18 yaş üstü olan ve İş Bankası müşterisi olan herkes bu kampanyaya katılarak kredi alma imkanına sahip oluyor. Acil kredi kampanyasında kredi Notunuz 1200 puan ve üstü olması şartı aranıyor. Buna ek olarak bankalara gecikmiş bir borcunuzun olmaması ve yine düzenli gelire sahip olmanız da aranan diğer şartlar arasında yer alıyor.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler