MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Sivil Toplum » Eğitim Bir-Sen’den geleneksel 10 Ocak Medya buluşması

Eğitim Bir-Sen’den geleneksel 10 Ocak Medya buluşması



Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanlığı yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Eğtim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yauz ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kahvaltıda medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Talat Yavuz, okulların ve eğitimin gündemini de paylaştı. Eğitim Bir-Sen’in hedefinin nitelikli eğitim olduğuna vurgu yapan Talat Yavuz, ” Tüm çabamız Türkiye’mizde daha nitelikli bir eğitim olması içindir. Bu uğurda ekibimizle birlikte mesai mefhumu olmaksızın titiz bir çalışma yürütüyoruz.”dedi.

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Sendika Başkanı Yavuz, sayfalarında eğitim haberlerine yer veren medya mensuplarına teşekkür etti.

📆 15 Ocak 2019 Salı 13:15   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR