MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Genel » Bağcılar’da emlakçı dehşeti: 10 bin liralık komisyon tartışması kanlı bitti

Bağcılar’da emlakçı dehşeti: 10 bin liralık komisyon tartışması kanlı bitti



İstanbul Bağcılar’da bir emlak işlemi sonrası yaşanan komisyon tartışması, genç bir çalışanın vurulduğu silahlı saldırıya dönüştü. Ev satışından doğan 10 bin liralık komisyonun ödenmediğini iddia eden bir emlakçı, tartışma yaşadığı ailenin oğlu Furkan G.’yi çalıştığı markette silahla vurdu. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, ağır yaralanan genç hastanede tedavi altına alındı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

KOMİSYON TARTIŞMASI SİLAHLI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ

Olay, 3 Aralık’ta Bağcılar’da meydana geldi. İddiaya göre, Erdol G.’nin evinin satış işlemini gerçekleştiren emlakçı, kendisine verilmesi gereken 10 bin liralık komisyonun hâlâ ödenmediğini ileri sürdü. Aileyi arayan emlakçı, büyük oğul Mustafa G.’nin “Komisyonu ödedik” demesine rağmen tartışmayı sürdürdü.

Bir süre sonra ailenin işlettiği markete gelen emlakçı, müşteri gibi davranarak alışveriş yaptı ve kasanın bulunduğu noktada sıraya girdi. Ardından belinden çıkardığı tabancayla kasada duran 21 yaşındaki Furkan G.’ye ateş etti.

BOYNUNDAN VURULDU

Kurşunların isabet ettiği Furkan G., boynundan aldığı ağır yarayla yere yığıldı. Saldırgan, marketten çıkarken çevreye rastgele ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralı genç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde saldırganın markete yaya olarak girdiği, raflardan ürün aldıktan sonra kasaya yöneldiği ve bir müşterinin arkasında beklediği görülüyor. Bir anda silahını çıkararak Furkan G.’ye ateş eden saldırganın kaçış anları da görüntülere yansıdı.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Saldırının ardından kaçan emlakçının kimliğinin belirlendiği, yakalanması için polis ekiplerinin geniş çaplı operasyon başlattığı öğrenildi. Aile, saldırının komisyon anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleştiğini belirtirken, soruşturma çok yönlü şekilde sürdürülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

📆 06 Aralık 2025 Cumartesi 01:30   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR