MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Spor » Sergen Yalçın’dan maç sonu sert sözler: “Bugün bir tiyatro vardı, futbol değil!”

Sergen Yalçın’dan maç sonu sert sözler: “Bugün bir tiyatro vardı, futbol değil!”



Süper Lig’de Trabzonspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Hakem yönetimine sert ifadelerle tepki gösteren Yalçın, sahada futbol değil adeta bir “tiyatro” oynandığını belirterek çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

“BUGÜN MAÇ DEĞİL, TİYATRO İZLEDİK”

Karşılaşmanın ardından konuşan Sergen Yalçın, oynanan oyunun futbolun çok dışında olduğunu dile getirdi:

“Bugün bir tiyatro vardı. Maç falan oynanmadı. Tiyatro sahnesi vardı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum; 70 dakika eksik oynadık, kulübede hücumcu yoktu. Hepsi büyük mücadele verdi.”

Yalçın, takımının eksik kalmasına ve mücadele gücüne vurgu yaparken, ortaya konan oyundan çok hakem kararlarına dikkat çekti.

“4. DAKİKADA SARI KART… ATACAK BİRİNİ”

Deneyimli teknik adam, hakem yönetimindeki tutarsızlıkları hedef alarak şöyle konuştu:

“1 sarı kart, 4. dakikada sarı kart… Oyuncular ikili mücadeleye giremiyor. Atacak birini. Kenardan çok belli oluyor. Aklımdakileri konuşursam ceza alacağım. Bugün futbol değil, tiyatroydu.”

Sergen Yalçın’ın bu sözleri, sosyal medyada ve spor camiasında geniş yankı uyandırdı.

“İLK 30 DAKİKADA HER ŞEY BİZDEYDİ”

Karşılaşmanın ilk bölümünü ise şöyle değerlendirdi:

“İlk 30 dakikada 3-1 öndeydik, oyun kontrolü tamamen bizdeydi. Kolay bir oyun, farklı bir gidişat vardı. Darbe yok, şiddet yok. Rakip bile kırmızı karta şaşırdı, ‘bu nasıl?’ dedi. Kurulmuş bir oyundu. Bizim için 1 puan iyi.”

Yalçın, kırmızı kart kararının maçın gidişatını tamamen değiştirdiğini ifade ederek tepkisini sürdürdü.

Kaynak: Haber Merkezi

📆 15 Aralık 2025 Pazartesi 01:30   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR