MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Toplum » Üye sayısını artıran AK Parti’ye Recep Tayyip Erdoğan’dan teşekkür

Üye sayısını artıran AK Parti’ye Recep Tayyip Erdoğan’dan teşekkür



Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın siyasi partilerin güncel üye sayılarını kamuoyuyla paylaşmasının ardından, Recep Tayyip Erdoğan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Erdoğan, AK Parti’nin üye sayısında önemli bir artış yaşandığını belirterek, toplam üye sayısının 11 milyon 543 bin 301’e ulaştığını duyurdu.

“MİLLETLE KURDUĞUMUZ GÜÇLÜ BAĞIN GÖSTERGESİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, üye sayısındaki artışın AK Parti’nin milletle kurduğu güçlü bağın somut bir yansıması olduğunu ifade etti. Erdoğan, bu süreçte emek veren parti teşkilatlarını tebrik ederek, elde edilen sonucun AK Parti’nin toplumla olan bağını pekiştirdiğini vurguladı.

“KAPIMIZ TÜRKİYE YÜZYILI’NA KATKI SUNMAK İSTEYEN HERKESE AÇIK”

Açıklamasında Türkiye Yüzyılı vizyonuna da değinen Erdoğan, AK Parti’nin kapılarının ülkesine ve milletine hizmet etmek isteyen herkese açık olduğunu belirtti. Erdoğan, vatandaşları bu vizyona katkı sunmaya davet etti.

“TÜRKİYE’NİN GÜÇLÜ BİR AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin güçlü bir AK Parti’ye ve güçlü bir ittifaka ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, Cumhur İttifakı vurgusu yaptı. Partiyi ve ittifakı daha da büyütme kararlılığını yineleyen Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ETİKETLE MESAJINI TAMAMLADI

Erdoğan, paylaşımını “#BizBüyükBirAileyiz” etiketiyle tamamlayarak, AK Parti teşkilatlarına ve üyelere birlik mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

📆 03 Ocak 2026 Cumartesi 00:30   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR