SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor’a Acil Destek Gerekli…

Yayınlanma:
ABONE OL
Kartalspor’a Acil Destek Gerekli…


Haydi, Kartal Takımına Sahip Çık! Kartalspor’un durumu çok kritik… Sayın Kaymakamımız Hasan Bağcı, Sayın Belediye Başkanımız Dr. Altınok Öz, başta olmak üzere bu kentin mülki erkânı, siyasetçisi, bürokratı, esnafı, kısacası tüm Kartallılar LÜTFEN!

Kartalsporumuz küme düşerse bir daha bu seviyeye çıkması gerçekten çok zor olur. Bu sese kulak verin LÜTFEN! Kartalspor’a sahip çıkalım.

Biliyoruz ki kulübün yaşadığı ekonomik krizden dolayı, herkes mevcut yönetime olan güvensizlik sebebiyle kulübe uzak duruyor ama kim ne düşünürse düşünsün her şeyi bir kenara bırakıp futbolcuların çok acil olan en azından 100,000 veya 150,000 TL nakit sıkıntısını çözmek için çaba sarfetmesi gerekiyor. Kulübün toparlanması için Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Köksal Kır, yakın zamandan beri çırpınıp didinerek bir mücadele vermektedir.

Tekrar ediyoruz Lütfen Çok Geç Olmadan Destek Olalım…

Bu kulübümüze sezon sonuna kadar bu ligde kalmayı garantileyecek desteği hep beraber verelim.

Göz Göre Göre Kartalspor Küme Düşürüyor Kartalspor senelerce 2.lig de mücadele etti,60 yılın özlemi olan Süper lig’e bir adım daha yaklaşmak için çaba sarfetti ve iki sezon önce mucizevî şekilde son sıralardan gelip ilk ikide Bankasya 1. ligine çıktı.

Şimdi ise bu ligde kalabilmek için savaş veriyor. Diğer kulüplerde olduğu gibi Kartalspor’da maddi sıkıntılarla boğuşuyor.

Ligin ilk yarısında kurulan kadro ilk yarı bitimi ile para alamadıkları gerekçesi ile kulüple yoları ayırdı, fakat hepside gidene kadar ellerinden gelen tüm mücadeleyi sahaya çıktıklarında ortaya koydular, onların ilk yarıda topladıkları puanlar olmasaydı belki de Kartalspor haftalar öncesinden düşmeyi garantilemiş olacaktı.

Şuan gördüğünüz kadarıyla bazı oyuncularımız para alamadıkları ve verilen sözler tutulmadığı gerekçesi ile maçlara çıkmıyormuş, hatta takımdan ayrılacağı yönünde söylentiler var, onlarda kendilerince haklı olabilirler ama ilk yarıdaki futbolcuların para alamadıkları için kulübe geliyorsan bunu göze almışsın demektir.

Bu onuda asıl suçlu Kartalspor’un şu durumunu görüpte kılını kımıldatmayanlardır, Yönetim para sıkıntısı var diyor biliyoruz neredeyse her şey hacizli, personel maaşları aylardır yatmıyor herkes evine ekmek götürmek için hizmet ediyor karşılığın alamıyor, mutsuzluk umutsuzluk en alttan en üste kadar yayılmış, bu ortamda parasını alamayan futbolcuda zaten başarılı olması imkânsız, çünkü kulüp içerisinde futbolcuya hizmet eden personel bile negatif enerji ile yüklü.

Peki 500,000 nüfuslu Kartal’da bu Kartalspor’a sahip çıkacak destek verecek, yol gösterecek bir kişi, kuruluş, sporsever yokmu.

Kartalspor düşürse!

İnanın bir daha bu seviyeye zor çıkar, vakit varken destek olalım…

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]