SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ülke ve millet olarak en az 100 yıl öncesi gibi kritik bir süreçten geçiyoruz”

Yayınlanma:
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP’nin dediği gibi biz IMF’den borç alsaydık, Suriye’de, Libya’da, Irak’ta haksızlığa ses çıkarmasaydık kimse bizi hedef almazdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ülke ve millet olarak en az 100 yıl öncesi gibi kritik bir süreçten geçiyoruz” – Tıkla İzle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı’nın 7. Olağan kongresine katıldı. Burada partililere seslenen Erdoğan, “Ülke ve millet olarak en az 100 yıl öncesi gibi kritik bir süreçten geçiyoruz. Anadolu topraklarından yeni bir şahlanışla ülkemize barış getirecek bir mücadelenin içindeyiz. Üye sayımızın 11 milyon 200 bini bulması bunun en önemli göstergesidir. Kadın üye sayımızın 5 milyon 250 bine ulaşması bu mücadeleye kadınlarımızın da sahip çıktığının göstergesidir. AK Parti 7’nci Olağan Kongresi’ni böyle önemli bir dönemde gerçekleştiriyoruz. Kaderimizi, istikbalimizi milletimizin kaderi ve istikbaliyle bir görüyoruz. Son 2-3 yılda teşkilatlarımızı yeni isimlerle güçlendirirken ahde vefayı da elden bırakmadık. Kuruyan dallar budandıkça hedefe daha güvenle ilerliyoruz. Allah’ın yardımı ve milletimizin verdiği güçten başka bir şey aramadan yolumuzda yürüyoruz.

Her kim milletle bağını koparıyorsa, partisiyle de bağını koparıyor demektir. Türkiye’nin demokrasisine yaptığımız katkının şahidi milletimizin kendisidir. Yaptığımız yatırımlardan ülkemizin tamamı faydalandı. 18 yılda Kahramanmaraş’a, 35.5 milyar TL’lik yatırım yaptık. Şehrimize ikinci üniversiteyi kurduk. Şehrimize 39 spor tesisi, üniversite öğrencileri için yurtlar yaptık. Şehrimizde 4 Millet Bahçesi hayata geçirdik.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL TEŞKİLATI’NIN 7. OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI. (HALİL ULUBEY – LİDER OLGUN/KAHRAMANMARAŞ-İHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP’nin dediği gibi biz IMF’den borç alsaydık, Suriye’de, Libya’da, Irak’ta haksızlığa ses çıkarmasaydık kimse bizi hedef almazdı”dedi.

“64 kilometrelik yolumuzu açıyoruz”

Sağlıkta 14 hastane yaptık, 13 sağlık tesisinin de ihalesini gerçekleştirdik. TOKİ vasıtasıyla 4112 konut projesini hayata geçirdik. Bugün de şehrimiz için önemli olan 64 kilometrelik bir ulaşım projesinin açılışını yapacağız. Bu yolun ülkemize, bölgemize şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş’ı hızlı trenle tanıştıracak projenin etüd çalışmasını tamamladık. Havalimanımız yılda 2 milyon kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Kahramanmaraş’ın içme suyu sorununu tamamen çözdük. Kardeşlerim, el ele Türkiye büyüdükçe karşı saldırılar da artıyor.

Türkiye’nin büyüdükçe karşısına çıkan engellerinde arttığını kaydeden Erdoğan, daha sonra şunları söyledi:

“Türkiye büyüdükçe ve güçlendikçe karşısına çıkan engeller ve maruz kaldığı saldırılar artıyor. İstiklal Harbi’nin ardından umut verici bir kalkınma ve sanayi hamlesi başlatan Türkiye, maalesef tek parti CHP’sinin çapsızlığı sebebiyle bu fırsatı kaçırmıştır. Çok partili siyasi hayata geçtikten sonrada rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal’ın en önemli temsilcileri olduğu kalkınma atılımlarımız maalesef siyasi istikrarsızlıklar, darbeler ve vesayet eliyle hep geri bırakılmıştır. Bu ağır baskı ve geri kalmışlık döneminin faturaları hep milletimize çıkartılmıştır. Ülkemizle benzer şartlarda yola çıkan pek çok devlet hızla özgürleşir ve zenginleşirken biz enerjimizi ve vaktimizi iç mücadelelerle heba ettik. AK Parti olarak işte biz böyle bir Türkiye devraldık. İktidara gelmemizi sağlayan 3 Kasım 2002 seçiminden bu yana yaşadıklarımızı, kurulan tuzakları hatırlayın. Provokasyonları hatırlayın. Çukurcuları, çukur harekatlarını hatırlayın. Camilerimizi nasıl yaktıklarını, minarelerimiz nasıl yıktıklarını hatırlayın. Hamdolsun dik durduk ve bunun mücadelesini verdik. Gabar’da, Tendürek’te bunun mücadelesini verdik. Yılmadık ama sonunda hamdolsun kazandık. Biz bugünlere yüreğimizle çarpışarak geldik” diye konuştu.

Her zaman hakkın ve haklının yanında olmayı şiar edindiklerini vurgulayan Erdoğan, “Medeniyetimize saldıranların yüzüne gerçeği haykırmaktan hiç vazgeçmedik. Haklının yanında olduk. Azerbaycan’ın da hep yanındayız. Aliyev kardeşimle konuştuk. Zafere inşallah yaklaşıyoruz. 30 yıldır topraklarından uzak kaldılar. Ne işiniz var Suriye’de, Libya’da diyorlar. Oralarda emperyalistler var ve biz onların karşısında olduğumuz için orada bulunuyoruz. Biz oralarda olduğumuz için şimşekleri üzerimize çekiyoruz. Biz IMF düzenini kırmasaydık hiç kimsenin bizden şikayeti olmazdı. 23 milyar dolar IMF’ye borcumuz vardı 2013’te biz bu borcu sıfırladık. Ama CHP ne diyor, borçlanın diyor. Biz bu duruma düşmedik, düşmeyeceğiz. İşte CHP’nin dediği gibi biz IMF’den borç alsaydık, Suriye’de, Libya’da, Irak’ta, Doğu Akdeniz’de haksızlığa ses çıkarmasaydık kimse bizi hedef almazdı. KKTC’de şükürler olsun seçim yapıldı ve Türkiye’yi seven kabullenen bir kardeşimiz Cumhurbaşkanı oldu. Ayın 15’inde Sayın Bahçeli’yle birlikte inşallah KKTC’de törenlere katılacağız ve kapalı Maraş bölgesinde topluca bir piknik yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasından sonra yapımı tamamlanan Kahramanmaraş-Göksun yolunun açılışını yapmak üzere tören alanına hareket etti.

İlgili Haberler

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]