Cicişlerden yine vukuat! Ceyda Ersoy uçakta kabin memuruna saldırdı

Yayın: 17:23 - 31.05.2024
Güncelleme: 17:23 - 31.05.2024

#image_title

‘Ciciş kardeşler’den Ceyda Ersoy, Türk Hava Yolları’nın İstanbul Antalya seferini yapan uçakta kabin memuruna saldırdı. Ceyda Ersoy’un Antalya Havalimanı’nda gözaltına alındığı öğrenildi.

“Ciciş kardeşler” olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden Ceyda Ersoy, İstanbul’dan Antalya’ya giden THY uçağında kabin memuruna saldırdı. Olay sonrası gözaltına alınan Ersoy, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgilere göre, kamuoyunda “Ciciş kardeşler” olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden Ceyda Ersoy, İstanbul’dan Antalya’ya gitmek üzere bindiği Türk Hava Yolları (THY) uçağında kabin memuruna saldırdı. Olay, uçağın inişi sonrasında polis müdahalesiyle sonuçlandı.

İstanbul’dan Antalya’ya gitmek üzere THY uçağına binen Ceyda Ersoy, uçakta tuvaleti kullanmak istedi. Bu sırada kabin memuruyla tartışmaya başlayan Ersoy, tartışmanın büyümesi üzerine kabin memuruna fiziksel saldırıda bulundu.

Olay sonrası uçağın pilotu, Antalya Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile irtibata geçerek polis talebinde bulundu. Uçak, Antalya Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı ve Ceyda Ersoy, polis ekipleri tarafından uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

kader gun
Exit mobile version