SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Müge Anlı’dan tepki çeken Şehit sözleri için açıklama

Yayınlanma:
ABONE OL

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, dün program açılışında şehitlerle ilgili bazı ifadeler kullanmıştı. Müge Anlı açıklamasında, “bir karış toprak için insanların öğrenmesine gerek var mı” sözleri ile yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Müge Anlı’nın bu açıklaması sosyal medyada yoğun olarak tepki çekerken bugünkü programda açıklama yapan araştırmacı gazeteci, o ifadeleri Türkiye’nin yanı başında devam eden iki savaş için kullandığını dile getirdi. Ukrayna ve Filistin’de devam eden savaşta çocukların ve masum insanların öldüğünü belirten Müge Anlı, “Beni vatan haini ilan eden gerizekalılar, bizim ülkemizde savaş mı var? Ben o ifadeleri devam eden savaşlar için kullandım” dedi.

Tazminat davası açacak

Müge Anlı aynı zamanda açıklamasının devamında bundan sonrasında bu şekilde kendisine iftira atanlara tazminat davası açacağını ve Çocukların eğitimine bağışlayacağını söyledi. “Beni vatan haini ilan edenin alnını karışlarım” diyen Müge Anlı, Eleştirecek hiçbir şey bulamadıklarında söylediklerinden birkaç kelime çıkardıklarını ve bu şekilde kendisini sosyal medyada Gündem yaptıklarını dile getirdi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler