SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, yeni bir aşka yelken açtığını Sevgililer Günü’nde duyurdu

Yayınlanma:
ABONE OL

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, yeni bir aşka yelken açtı. Merve Dizdar, yeni bir aşka yelken açtığını herkese bunun için en anlamlı gün olan Sevgililer Günü’nde duyurdu. İşte detaylar…

2 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan eşinden ayrılan başarılı oyuncu Merve Dizdar, dün 14 Şubat Sevgililer Günü’nde herkese yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Merve Dizdar ve yeni aşkının eğlenceli halleri herkes tarafından beğeni topladı.

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile herkesin hafızasına kazınan ve hayran kitlesini genişleten ve Fransa’da düzenlenmiş olan 76’ncı Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Merve Dizdar, gündeme bu kez özel hayatı ile geldi. İki sene önce kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar ile yollarını ayıran güzel oyuncu Merve Dizdar, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Özel hayatı ile gündeme gelmeyen ve gözlerden uzak bir şekilde yaşayan başarılı oyuncu Merve Dizdar, Cihan Ayger ile bir süredir birliktelik yaşıyor. Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sosyal medya hesabından sevgilisi ile birlikte çekilmiş romantik karelerini paylaşarak yeni bir aşka yelken açtığını herkese ilan etti. Merve Dizdar, sevgilisi ile olan paylaşımına “ Ben top 10 görüntüm” notunu düştü. Merve Dizdar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Onur Büyüktopcu ve Aslı Gürbez’den nazar boncuklu ve kalp emojili yorumlar geldi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler