SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Oyuncu Efe Demir’in ani bir şekilde hayatını kaybetmesi tüm sanat camiasını derinden sarstı

Yayınlanma:
ABONE OL

Seksenler dizisinde Zafer rolüne hayat veren oyuncu Efe Deprem’in trafik kazası geçirmesi sonucu ani ölümü tüm sanat camiasını derinden sarstı. İşte detaylar….

Seksenler dizisinde hayat verdiği Zafer karakteri ile bilinen oyuncu Efe Deprem dün yaşadığı trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Efe Demir’in ani ölümü tüm sanat camiasını derinden sarstı. Ünlü isimler Efe Deprem’in ani ölüm haberi ile yıkılarak, “ Bu acıyı kabullenemiyorum”, “Ciğerim yandı” ifadeleri ile taziye mesajlarını yayınladılar.

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Seksenler’de hayat verdiği Zafer karakteri ile bilinen ve bu rol ile hayran kitlesini genişleten başarılı oyuncu, dün akşam motosikleti ile yaşadığı trafik kazasında yaşamını yitirdi. 42 yaşında trafik kazası sonucunda ani bir şekilde hayatını kaybeden Efe Deprem’in ölüm haberi sanat camiasını derinden üzdü. Ünlü isimler Efe Deprem’in ani ölümü ile sarsılırken sosyal medya hesaplarından taziye mesajlarını yayınladılar.

Dün akşam sahibi olduğu 41 ASH 753 plakalı motosikleti ile saat 19.30 civarında Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde seyir halinde olan ünlü oyuncu Efe Deprem, seyir halindeyken trafik kazası yaptı. Efe Deprem, Çaplayan Metrobüs durağına 300 metre mesafede motosikleti ile bariyerlere çarptı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından Efe Deprem’e ilk müdahale ekipler tarafından olay yerinde yapıldı fakat oyuncu kurtarılamadı. Başarılı oyuncu bugün ikindi namazında Karacaahmet Şakirin Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Kısıklı Namazgah Mezarlığı’nda toprağa verildi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler