SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe’sinin paylaşımı herkesi şaşırttı! Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı pozu ile herkesi şaşırttı. Damla Ersubaşı, tesettüre girdiği pozunu takipçileri ile paylaştı. İşte detaylar…

Televizyon tarihinde en çok izlenen diziler arasında yer alan Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile tanınan Damla Ersubaşı, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanarak yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Magazin gündeminde sık sık yer alan Damla Ersubaşı, tesettüre girdi.

Oldukça aktif bir şekilde sosyal medya hesaplarını kullanan oyuncu Damla Ersubaşı, tesettüre girdiği pozlarını takipçileri ile paylaştı. Damla Ersubaşı, tesettüre girerek çektiği pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Damla Ersubaşı’nın sosyal medya hesabında paylaştığı tesettürlü pozları, tesettür ürün satan sosyal medya hesapları tarafından kısa süre içerisinde yayıldı.

Neler Olmuştu?

İki çocuğunun babası olan Mustafa Can Keser’den olaylı bir şekilde ayrılan ve sonrasında zor zamanlar yaşayan Damla Ersubaşı, birkaç hafta önce Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu programa katılarak kendisine yöneltilen soruları cevaplamıştı. Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser’den evlenmeden önce hamile kaldığını ve bu sebeple hızlı bir şekilde evlenmek zorunda kaldığını itiraf ederek, “ Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım. Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendim ve yıkılmıştım. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his” ifadelerini kullanmıştı.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler