SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Riyad’lı hayranın evine konuk olan Meryem Uzerli aldığı ücret ile adeta dudakları uçuklattı

Yayınlanma:
ABONE OL

Riyad’lı hayranın evine konuk olup ailesi ile birlikte yemek yiyen ünlü oyuncu Meryem Uzerli, davetin karşılığında aldığı ücret ile herkesin dudağını uçuklattı. Meryem Uzerli, yemek yemenin karşılığında 4 milyon TL kazındı. İşte detaylar…

Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile hafızalara kazınan ve oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Meryem Uzerli, hayranı olan Riyad’lı bir ailenin evine konuk oldu. Meryem Uzerli’nin bu yemek daveti için aldığı ücret ise herkesi şaşkına çevirdi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile hafızalara kazınan ve oldukça geniş hayran kitlesi bulunan Meryem Uzerli, son olarak O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında jürilik yapması ile ekranlara gelmişti. Meryem Uzerli, gündeme gelen isim olmaya devam ediyor. Güzel oyuncu Meryem Uzerli, şimdide hayranın evine konuk olarak yemek yemesi ile gündeme geldi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin dünyasının 55 ülkesinde yayınlanmaya devam etmesinin ardından Meryem Uzerli, dünyanın her bölgesinden geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Müge Dağıstanlı tarafından yapılan habere göre, Meryem Uzerli hayranı olan Riyad’lı bir ailenin evlerine konuk oldu. Meryem Uzerli, hayranı olan Riyad’lı ailenin davetini kabul ederek onlarla yemek yediği birkaç saatin karşılığında 4 milyon TL kazandı. Meryem Uzerli, daha sonrasında ise bir başka işi için Özbekistan’a geçti. Sevgilisi ve kızları ile birlikte Almanya’da yaşayan güzel oyuncu Meryem Uzerli, reklam çekimleri sebebiyle sık sık Türkiye’ye gelip gidiyor.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler